Haberler

Susam Sokağı Marmara Forum'da

Güncelleme:
Abone Ol

Edi ile Büdü Marmara Forum'da çocuklarla buluşuyor!

Dünya televizyon tarihinin en büyük fenomenlerinden biri olan Susam Sokağı karakterleri Edi ve Büdü 18 ve 24 Kasım tarihlerinde Marmara Forum'da hayranlarıyla buluşacak. Çocuklar, sevimli karakterlerle fotoğraf çektirip sürpriz hediyeler kazanacak.

Marmara Forum, 80'li yılların çocukluk anılarının renkli karakterlerini bu sefer çocuklarıyla buluşturacak. Susam Sokağı'nın eğlenceli karakterleri Edi ile Büdü, miniklere eğlenceli saatler yaşatacak.

Dünya turnesi kapsamında 28 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında TİM Maslak Gösteri Merkezinde 10 oyun sergileyecek olan dünyaca ünlü Susam Sokağı LIVE, Edi ile Büdü karakterleri ile şov öncesinde 18 ve 24 Kasım tarihlerinde Marmara Forum'da kurulacak "Susam Sokağı Oyun Alanı"nda miniklerle sohbet ederek, onlara hediyeler dağıtacak.

Susam Sokağı'nda gün boyu eğlence ve aktivite İster dans edin ister boyama yapın

Marmara Forum'da çocuklar için 17-25 Kasım tarihleri arasında kurulacak oyun alanında 6 farklı etkinlik yer alacak. Minikler, Big Bird'un Evi, boyama masaları, Elmo'nun Dünyası, Hooper'in Manavı, Kırpık, Zoe'nin dans stüdyosu gibi onlarca eğlence dolu etkinlikte gönüllerince bir gün geçirecekler. Müzik aletlerinden boyama masalarına, puzzle'dan dans atölyelerine kadar pek çok aktivete ile minikler hem eğlenecek hem öğrenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title