Haberler

Suudi Prens'ten Yemen'i Bombalayan Pilotlara Lüks Otomobil

Güncelleme:
Abone Ol

Suudi Prens El-Velid Bin Talal, Yemen'i bombalayan pilotlara her biri ortalama 3 milyon TL olan Bentley marka süper lüks otomobil hediye edecek.

Dünyanın en zengin kişilerinden biri olarak tanınan Suudi Prens El-Velid Bin Talal, Yemen operasyonuna katılan ve bir aydır bu ülkedeki Husi mevzilerini bombalayan Suudi pilotlara, her biri ortalama 3 milyon Türk lirası olan Bentley marka süper lüks otomobil hediye edeceğini açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

International Business Times'ın haberine göre, dünyanın 16. en büyük zengini olarak bilinen, eski Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni Prens Talal, Yemen operasyonuna katılan 100 Suudi pilota teşvik primi olarak birer Bentley marka süper lüks otomobil hediye edeceğini Twitter üzerinden duyurdu.

MİLLİ TAKIMA 25 TANE HEDİYE ETMİŞTİ

Twitter'da 300 milyon dolarlık hissesi bulunan ve toplam 23 milyar dolarlık servete sahip olan Talal daha önce de Suudi Arabistan'ın Milli Futbol Takımı oyuncularına 25 tane Bentley hediye etmişti.

BİN MİLİTAN ÖLDÜ

Suudi Arabistan'ın Yemen operasyonunda şimdiye kadar yaklaşık 1000 Husi milisin öldüğü, 4 bine yakın milis ve sivilin de yaralandığı bildiriliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Prens El Velid Bin Talal Suudi Arabistan Ekonomi Ekonomi Bentley Dünya Yemen Teknoloji Yaşam Politika Dünya Ekonomi Ekonomi Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (81)

tek yol islam:

(Şu üç sebepten dolayı Arabı sevin: Ben Arabım. Kur’an Arapçadır ve Cennet ehlinin lisanı da Arapçadır. ) [Taberani, Hâkim, İbni Asakir, Abdürrazzak]

Yanıtla1222
BİRİSİ:

GAZZE ACINDAN ÖLÜYOR

Yanıtla130
tubaa:

Allah sizi bildiği gibi yapsın müslümanlığı yanlış anlamış sapkınlar. . .

Yanıtla223
xxwwmobilWeb@haberler.com:

Bu Araplarneden bu kkadar mal.

Yanıtla716
burakmobilWeb@haberler.com:

yazikki efendimizin sehrini.yonetiyonuz bicok.ulkede.muslumanlar acindan oluyor bunlardaki satafata bakya kormu.gozleriniz yaziklar olsun size

Yanıtla218
hasan:

bu herifte müsluman tipi varmi allah askina tam bi abd kuklasi

Yanıtla416
aydoğan. baylanmobilWeb@haberler.com:

Bu dünyada hediyesi lüks olanın öte. Tarafta hediyesi Ateş ve cehennem olur.Hangi dine mesub olursa olsun.

Yanıtla117
Timurlengin torunuMobil-IOS:

Butun kotuluklerin basi s arabistan

Yanıtla017
Ceat17:

Ölen Müslüman öldüren Müslüman. Ve de bunun için bu pislik bilmem kaç tane pilota araba hediye edecek. Varsa o kadar paran açlıktan ölen onca Afrikalı Müslüman(dini fark etmez aslında)var onlara yardım etse olmaz mı?Haaaa ediyorsan da daha fazlasını et. Niye paranı gavur İngiliz''e sıvıyorsun ki?Bunlar bırak müminliği, müslümanlığı insan bile olamadılar tarih boyunca.

Yanıtla016
ali:

kiskanmayin , adam ulkesini seviyor , helal olsun , allah malini bereketlendirsin, bizde hangi isadami boyle bir sey yapdi?

Yanıtla132
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title