Haberler

Başına Tabanca Dayayan Vatandaş Polislerin Arasından Kaçtı

Güncelleme:
Abone Ol

Sevgilisini dövdüğü için polisin müdahale etmek istediği Sinan A., tabancasını başına dayayıp polisi yanına yaklaştırmadı. A., daha sonra yanına gelen arabaya binerek kaçtı.

Antalya'da bir kadını otomobilde dövdüğü ihbarı üzerine Konyaaltı'nda durdurulan aracın sürücüsü Sinan A., tabancasını başına dayayıp polisi yaklaştırmadı. Sinan A., bir süre sonra gelen bir otomobile binerek kaçtı.



TABANCASINI KAFASINA DAYADI

Antalya'da bir araçta kadına şiddet uygulandığı ihbarı alan polis otomobilin peşine düştü. Polisler aracı, Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi ara sokaklarında buldu. Polisin "Dur" ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçmayı sürdürdü. Sarısu Mahallesi ara sokaklarında otomobilden inen ve adının Sinan A. olduğu belirtilen kişi, belinden çıkardığı tabancayı başına dayadı. Polislerin ikna çabalarını dikkate almayan Sinan A., yol üzerinde bir süre yürüdükten sonra sevgilisi olduğunu söylediği Sevda G.'nin yanına getirilmesini istedi.

"BENİM DERDİM KENDİMLE"

Polisin telefonla ulaştığı Sevda G., önce polis merkezine, ardından Sinan A.'nın bulunduğu yere geldi. Başına dayadığı tabancayla telefonla görüşen Sinan A., polislere "Ben terörist değilim hemşerim. Ben bayrak da atmadım, kimseyi de vurmadım. Gerek yok silah çekmeye. Benim derdim benimle, kimseyle değil" diyerek sevgilisi ile görüşmek istediğini söyledi.



GELEN ARABAYLA KAÇTI

Bir süre sonra sokakta yürümeye başlayan Sinan A., yanına yaklaşan 06 GN 7214 plakalı otomobile binerek hızla uzaklaştı. Olay yerinden uzaklaşan otomobil, daha sonra Liman Mahallesi 13. Sokak üzerinde park halinde bulundu. İzini kaybettiren Sinan A.'nın dolandırıcılıktan kaydı olduğu ve arandığı belirlendi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı 3-sayfa Antalya Üst Manşet 3.Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

RECEP TAYYİBAN DEVLETİ:

HER ELE TABANCA, HER EVE POMPALI. . RECEP TAYYİBAN DEVLETİ, İSTE BÖYLE OLMALI

Yanıtla189
anti işid:

sıkın ayağına tiyatro seyreder gibi seyrediyorlar. Amerika''ya eğitime yollamalı bu polisleri.

Yanıtla514
vatan57:

kendi kendini vurmuyorsa polis halledecek isini okadar basit olay

Yanıtla216
Cenk:

Keske kendini vurupda Türkiyede bir pislik eksik olsaydi

Yanıtla213
sertt:

ortalık ruh hatası doldu

Yanıtla112
KESİN TÜRKTÜR:

KESİN TÜRKTÜR

Yanıtla94
KAMİL:

NERDE BU İRLANDALI YA. . .

Yanıtla28
kaçmış...:

nereye kadar acaba

Yanıtla09
misafir:

adamın elindeki tabanca kuru sıkı değilse bende bişey bilmiyom

Yanıtla63
faruk:

amerikada olcaktıki kafadan yerdi mermiyi

Yanıtla08
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title