Haberler

Tacizci Öğretmenin Görevine Devam Etmesine İsyan Eden Öğrencilere Uzaklaştırma Cezası!

Güncelleme:
Abone Ol

Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi'nde, hakkında taciz iddiasıyla dava açılan bir öğretmenin görevine devam etmesi nedeniyle 23 Ekim'de eylem yapan 15 öğrenciye 5 gün süreyle uzaklaştırma cezası verildi.

Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi'nde, hakkında taciz iddiasıyla dava açılan bir öğretmenin görevine devam etmesine nedeniyle 23 Ekim'de eylem yapan 15 öğrenciye 5 gün süreyle uzaklaştırma cezası verildi. Öğrencilerin isyanı sonrası taciz iddialarıyla yargılanan coğrafya öğretmeninin, görev yerinin değiştirilmesine karar verilmişti.

EYLEM YAPAN 15 ÖĞRENCİYE UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERİLDİ

Cumhuriyet'in haberine göre, Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi'nde, hakkında taciz iddiasıyla dava açılan coğrafya öğretmeninin görevine devam etmesi nedeniyle, 23 Ekim'de eylem yapan yüzlerce öğrenciden 15'ine, 5 günlük okuldan uzaklaştırma cezası verildi.

"İZİNSİZ GÖSTERİ, ETKİNLİK VE TOPLANTI DÜZENLEMEK"

Velilere gönderilen disiplin kurulu kararında öğrencilere, "İzinsiz gösteri, etkinlik ve toplantı düzenlemek" suçlaması yöneltildi. Kararda, uzaklaştırma cezasının 10-11-12-12-14 Aralık 2018 tarihlerinde uygulanacağı kaydedildi.

"BEN O ÇOCUKLARIN ARKASINI BIRAKMAM"

İki yıl önce lisedeyken tacize uğradığı iddiasıyla coğrafya öğretmenine dava açan E.'nin annesi Melek Hanım karara tepki göstererek, "Kanunen yapabileceğim her yolu deneyeceğim. Bu eylem benim evladım için yapıldı. Bugün bize, yarın bir başkasına. Ben o çocukların arkasını bırakmam. Yalnız değiller." dedi.

NE OLMUŞTU?

Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi'nde, 23 Ekim'de, hakkında taciz davası açılmasına ve taciz şikayetlerinin sürüyor olmasına rağmen coğrafya öğretmeni göreve devam edince, öğrenciler okul içerisinde eylem yapmıştı. Öğrencilerin isyanı sonrası taciz iddialarıyla yargılanan coğrafya öğretmeninin görev yerinin değiştirilmesine karar verilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Anadolu Lisesi 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

jan:

helal olsun öğrencilere okul yönetiminin de buna ceza vermesi beni düşündürüyor belkide okulda daha fazla tacizci öğretmen olma ihtimali var

Yanıtla1226
YAPICI:

Bir taciz iddiası olduğunda okul müdürlüğüne düşen sadece ilgili birimlere tutanak ve raporla bildirmektir. Gerisi Aile Politikalar Müdürlüğü ve Emniyette biter. Okul içinde öğrencilerin eylem yapması okul disiplinine ve eğitim öğretimini olumsuz etkiler. Okul idaresi kendilerine verilen yetki ve sorumluluğun dışına çıkmaz, çıkamaz. . .

00
Kadın:

Ya ifftira ise

Yanıtla715
TEMUÇİN:

Okullarda böyle şeyler çok arttı öğrenci çekınmıyor utanmıyor hiçbişeyden ahlaksızlık diz boyu sen çocuğa düşük not mu verdin yada sınır edecek bişey mı söyledın tamam hemen hoca benı taciz etti ne güzel ya hemen iftira at kurtul durum bu . Tabiki gercekten suçlu ise cezasını cekmelı o hoca ama iyi araştırılmalı bi iftira ile insanın hayatını mahvedemezsiniz

Yanıtla219
oguz:

idarenin idaresine hayran kaldım şaşırtmadılar dogrusu keşke haklarını savunan cocukları idam etselerdi

Yanıtla68
...:

O da yakındır şimdi de gittiği okulda hangi çocuğun psikolojisini bozacak bakalım

00
BİRİ:

çözüm kamera sistemi

Yanıtla09
realite:

en haklı tepkilerini dile getirmişler.

Yanıtla45
a:

suyunu çıkardılar terbiyesiz veletler bizde okuduk hiçte böyle ahlaksız öğretmenlere denk gelmedik çünkü çoğu yala. gerçek olanıda vardır fakat ülke bu durumdan çalkalanıyoken salakmı öğretmenler kendini böyle rezil etsin. biri doğruysa beşi iftara. öğrenciler çok terbiyesiz hocalara kafa tutuyor hatta onları korkutunı bile var. biri buna dur desin.

Yanıtla44
dd:

5 te 1 çok büyük oran. bu oranı nasıl biliyosun. anketmi yaptın. . . butun hocaları takipmi ettinde bu sonuca vardın. yazık yazık saçma bir yorum daha okuyorsunuz okumayın sakın.

00
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title