Haberler

Tahir Elçi'nin Silahı Çantasında Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin vurulması sonrasında yerde duran silahın kendisine ait olduğu iddia edilmişti. Elçi'nin silahının çantasında olduğu ortaya çıktı.

HABERLER.com Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin vurularak hayatını kaybetmesiyle ilgili her konuda soru işaretleri devam ediyor. Elçi'nin vurulduktan sonra hemen yanında yerde duran silahın ona ait olduğu iddia edilmişti. Şu anda Diyarbakır'da olay yerinde olan Batman Baro Başkanı Ahmet Sevim, Elçi'nin aldığı tehditler nedeniyle sürekli silah taşıdığını fakat bu silahın çantasında olduğunu söyledi. Sevim, "Barodaki arkadaşlar da teyit etti. Tahir Elçi silahını çantasında taşıyor. Yerde olan silah ona ait değil. Kimin silahı olduğunun netleştirilmesi gerekir" dedi.

"HEYET ÇALIŞIYOR"

Şu anda şok halinde olduklarını belirten Av Sevim, olayın aydınlanması için delillerin toplanması gerektiğini, çatışmalar sürdüğü için bunun mümkün olmadığını söyledi. Sevim, "Baroda bir heyet çalışıyor. Savcılık da geniş bir görüntü toplamış. Olayın nasıl gerçekleştiğinin tatmin edici bir şekilde kamu oyuna aktarılması gerekir" dedi.


Batman Baro Başkanı Ahmet Sevim

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

vatan:

Şehit polislerimize ALLAH tan rahmet diliyorum....

Yanıtla2759
''''BİLİM ADAMI'''':

''''TAHİR ELÇİ:''KENDİNİ ÖLDÜRDÜ DİYECEKLER!''''

Yanıtla2559
urfa:

adamı resmen katlettiler. kürtler bu şekilde susturuluyor

Yanıtla4235
ŞAH:

1 kasımda millet kaosu seçti

Yanıtla4133
roj:

millet en eyi karar verdi

20
1071-1453:

2 polisimize allah rahmet eylesin gerisi önemli değil

Yanıtla3339
...:

Pkk defol

Yanıtla1733
DİKKAT DİKKAT DİKKAT DİKKAT DİKKAT:

İŞTE AMAÇ SONUÇ BAŞARI . . . SES GETİRECEK ADAMI ÖLDÜR SALDIRINI MEŞRU KIL . . MİLLET SEZSİZ Dİ AYAKLANDIR. HALA BAZI AHMAKLAR OLAYA BAŞKA KILIF ARIYOR. . AZ BİR ŞEY ZEKA YETER DE HAİNLER DE ODA YOK. EŞİ KATİL PKK DİYE BAĞIRIYOR HERKES ANLADI KANSIZLAR ANLAYAMADI

Yanıtla1125
uzman:

çift silahı olabilir biri belinde birisi çantada. . yerdeki silah polislerin resmi silahına benzemiyor. . .

Yanıtla1419
,,,, o silah yakın atıs yapan katilin dı:

, , , , o silah yakın atıs yapan katilin dıger kosan adam sılahı atıyor polıs alıp saklıyor goruntulerı var youtubede

Yanıtla818
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title