Haberler

Takipçisi 'Naçizane hatırlatma' dedi, Prof. Demirtaş'ın 'Atatürk' cevabı sosyal medyada yeniden olay oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden biri olan Prof. Özgür Demirtaş, 19 Mayıs nedeniyle geçtiğimiz yıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andığı anlar sosyal medyada yeniden gündem oldu. Anma mesajında "saygıyla ve özlemle anıyorum" ifadelerini kullanan Demirtaş'a bir takipçisinden uyarı gecikmemişti. Demirtaş'ın, "ölü, rahmetle anılır" diyen takipçisine "Evet ölü öyle anılır" şeklinde verdiği cevap yeniden gündem oldu.

Ekonomi alanında sosyal medyada yaptığı paylaşımla ön plana çıkan isimlerden olan ve son dönemde sosyal medyayı en aktif kullanan isimler arasında yer alan Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın geçtiğimiz yıl paylaştığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı sosyal medyada yeniden gündem oldu.

ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALDI

Özgür Demirtaş, geçtiğimiz yıl 19 Mayıs nedeniyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı. Demirtaş, anma mesajında "saygıyla ve özlemle anıyorum" ifadelerini kullandı. Ancak Demirtaş'ın Atatürk'ü anma şeklinin yanlış olduğunu belirten bir takipçisi, "Hocam naçizane hatırlatma, ölü rahmetle anılır" dedi.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI YENİDEN HATIRLATTI

Takipçisinin hatırlatmasına kısa sürede yanıt veren Demirtaş, "Evet, ölü öyle anılır" cevabını verdi. Demirtaş'ın Atatürk'ün hala yaşadığı mesajını verdiği Tweet çok sayıda beğeni almıştı.

Sosyal medya kullanıcıları, 19 Mayıs nedeniyle Demirtaş'ın bu Tweetini yeniden paylaştı.

Takipçisi 'Naçizane hatırlatma' dedi, Prof. Demirtaş'ın 'Atatürk' cevabı sosyal medyada gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Özgür Demirtaş Sosyal Medya Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Doğru söze ne hacet ağzınıza sağlık Hocam

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title