Haberler

Taksim bombacısı ile telefonda görüştüğü söylenen MHP'li başkan: Adıma hat açmışlar

Güncelleme:
Abone Ol

Taksim'de gerçekleştirilen bombalı saldırının faili Ahlam Albashır ile telefonda görüştüğü iddia edilen MHP Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan, konuşmanın adına açılan sahte bir hattan gerçekleştirildiğini ve davacı olduğunu belirtti.

MHP'nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan'ın üzerine kayıtlı telefon hattından, terörist Ahlam Albashır ile görüşme trafiği tespit edildiği ve İlhan'ın ifadeye çağrıldığı iddia edildi. Bu iddialara tek cümlelik bir yanıt veren Mehmet Emin İlhan, "İfadeye çağırılmadım" dedi.

OLAYIN ASLINI ANLATTI

Mehmet Emin İlhan, TELE1'e olayın aslına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İlhan, "'Bu numarayı tanıyor musunuz' diye sordular. Ben de 'yok' dedim. Başka bir şey de çıkmadı. O numarayı Cizre'de benim kimlik fotokopimle sahte olarak başka bir yerden çıkarmışlar. Davacıyım ve şikayetçiyim. Babam 25 yıldır korucu başı. 97'de terör örgütü bizim evimizi yaktı. Üç kardeşim de korucu. Bu hat, 2019'da, kimlik fotokopim kullanılarak çıkarılmış, sahte bir hat. Bu hatla ilgili başka bir görüşme de yoktur. Asılsızdır. Beni ve partimi hedef alan terör örgütü, bize bu şekilde çamur atıyor. Avukatımla görüştüm, davalarımızı açtık. Hattı kimin çıkardığına dair bilgim yok, bu emniyetin işi" ifadelerini kullandı.

HDP'Lİ İSİM DE KONUŞTU

İsim benzerliği ile gündem olan Eski HDP Ağrı Milletvekili Mehmet Emin İlhan da yaptığı açıklamada, meselenin isim benzerliğinden ibaret olduğunu, konuyu sosyal medyada gördüğünü iddialardaki kişinin kendisi olmadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

baklavacı çeto :

senin kimliğinin el alemde ne işi var, çok mu ağır taşıyamıyor musun. bana pek inandırıcı gelmedi remzi.

Yanıtla747
mustafa kuyu:

Biz de yuttuk!Şimdi burada CHP li birinin adı karışsaydı,başta kürekçi ve avanesi olmak üzere tüm ak ve akmhpli troller ayağa kalkmıştılar!

Yanıtla1040
Martin Sikertel:

Yersen...

Yanıtla327
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tamam inandırıcı :) ifadeye çağırmayın iptal :)

Yanıtla123
vatandaş rıza:

Ne ceviiryor bunlar sormak mümkün ama yazmak mümkün değil .

Yanıtla118
Vural Bay:

MHP ÜLKENİN BEKA SORUNUDUR KAPATILMALI

Yanıtla411
Deniz Yurt:

MHP li olmaktan utanmıyor musun peki?

Yanıtla29
Fikret Gül:

Yaptıran ve yapan kimse ebedi cehenn olsun yeri ateşi bol olsun

Yanıtla110
Marco Stella:

MHP kapatılmalı hemende HDP ile görüştü diyor bu kadar basit mi HDP ile gorusseydi ilk dakika söylediler bırakın bu yalanları MHP kapatilsin

Yanıtla27
KARAYEL:

bunlarin kökenini merak ediyorum! Tipleri Arap, Konusma sekileri Kürt, yaptiklari ise Türk irkciligi gelde sen bu isin icinden cik... Ve Terörist yatakciligi yapmakla suclan... cok karisik abi ya...

Yanıtla08
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title