Haberler

Talas Belediyesi Sosyal Tesislerinde Yeni Doğan Köpek ve Yavruları Ziyaretçilerin İlgi Odağı Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Talas Belediyesi'nin Ali Dağı 360 Kafe'sinde bulunan mini çiftlikte yeni doğum yapan köpek ve yavruları, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, köpek ve yavrularını ziyaret ederek sevdi.

Talas Belediyesinin sosyal tesislerinden Ali Dağı 360 Kafe'de bulunan mini çiftlikte yeni doğum yapan "Nazlı" isimli köpek ve yavruları ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Nazlı" ve 6 yavrusunu ziyaret etti, yavruları kucağına alıp sevdi.

Yavrulara yiyecek ve su da veren Yalçın, "Yeni doğum yapan Ali Dağı mini çiftliğimizin sevimli patisi Nazlı'yı hem besledik hem tatlı yavrularını sevdik. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel çiftliğimizi görmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Talas Belediyesi Mustafa Yalçın Yerel Haberler Hayvanlar kayseri Güncel Yaşam Hayvanlar Yerel Haberler Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title