Haberler

Tan Taşçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında şarkılarını seslendirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Tan Taşçı, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sevilen şarkılarını Ankaralı müzikseverler için seslendirdi. Konserde Taşçı'ya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çiçek takdim etti.

Tan Taşçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sevilen şarkılarını Ankaralı müzikseverler için seslendirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesince (ABB) Atatürk Orman Çiftliği'nde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Taşçı, "Türk" şarkısıyla başladığı konserde, sevilen parçalarını alanı dolduran sevenleri için seslendirdi.

İzleyenlerin de şarkılara eşlik ettiği konserde Taşçı'ya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çiçek takdim etti.

"Daha canlı kutlamaya devam edeceğiz"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konser öncesinde yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin değerlerine vurgu yaptı.

"İnşallah bu bayrak sonsuza kadar bu topraklar üzerinde dalgalanacak." diyen Yavaş, Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'yi gençlere emanet ettiğini hatırlattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemine vurgu yapan Yavaş, "Bu zafer bizim için çok önemli bir zafer. Elbette kutlayacağız. Kutlamak istemeyenlere, yok sayanlara inat, daha canlı kutlamaya devam edeceğiz." dedi.

Konuşmasının son bölümünde, "Türk'üm" demenin ırkçılık olarak görülmeye başlandığını belirten Yavaş, şunları kaydetti:

"Hangi millet, kendi ismiyle övünmekten gocunabilir? Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sözünü unutturmaya çalışanlara inat, bizler bu ülkenin bağımsızlığına, özgürlüğüne ve Cumhuriyet'ine sahip çıkmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Mansur Yavaş Tan Taşçı Politika Güncel Kültür Müzik Kültür Müzik Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title