Haberler

Tandırda Ekmek Pişirmek İçin Yakılan Ateş Yangın Çıkardı

Abone Ol

Elazığ'da Mehmet Gencer'e ait evin bahçesinde kadınların ekmek pişirmek için yaktığı ateş, yangına neden oldu.

Elazığ'da Mehmet Gencer'e ait evin bahçesinde kadınların ekmek pişirmek için yaktığı ateş, yangına neden oldu. Yol olmaması nedeniyle itfaiyenin ulaşmakta güçlük çektiği yangın, evler tutuşmadan önce güçlükle kontrol altına alındı.

Sürsürü Mahallesi Cihan Sokak'taki Mehmet Gencer'e ait evin bahçesinde bulunan tandırda kadınlar ekmek pişirmek için ateş yaktı. Yakılan ateşin kuru otları tutuşturması sonucu çıkan yangın, kısa sürede etrafa yayıldı. Haber verilmesi üzerine mahalleye gelen itfaiye aracı, yol olmaması nedeniyle yangının çıktığı alana ulaşmakta gecikince yangın daha da büyüyerek, rüzgarın da etkisiyle evlere doğru yayıldı. İtfaiye ekiplerinin büyük zorlukla ulaşarak söndürmeye çalıştığı yangın, mahalledeki evlere ulaşmadan kontrol altına alınabildi. Ev sahibi Mehmet Gencer, ekmek pişirmeye çalıştıkları sırada yangın çıktığını belirterek, şöyle dedi;

"Buraya ulaşmak için yol yok. 3 yıldır yol yapılacağı söyleniyor ama bir türlü yol yapılmadı. İtfaiye yangına ulaşmak için gelmiş, dönüp duruyor, yol yok ki ulaşsınlar. Bir an evvel buraya yol yapılmasını istiyoruz."

Ramazan Gencer'in ayakları yangında büyük ölçüde yanarken, 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gencer, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yanık ünitesinde tedavi altına alındı. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gencer Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title