Haberler

Tarık Akan: Savcıyı Vuranlara Terörist Diyemem

Güncelleme:
Abone Ol

11 Mart'ta "sokağa çıkın hayatı durdurun" çağrısında yer alan Tarık Akan, Banu Güven ve Tayfun Talipoğlu savcımızın şehit olduğu DHKP-C saldırısından sonra gelen sorulara cevap verdi.

Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümünde çekilen "Sokağa çıkın, hayatı durdurun" klibinde yer alan sanatçı Tarık Akan, gazeteci Banu Güven ve CHP'den milletvekili adayı Tayfun Talipoğlu, DHKP-C'li teröristler tarafından şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili Beyaz TV'nin sorularını cevapladı.

Tarık Akan adliyeyi basarak savcıyı odasında katleden o teröristlere, 'terörist' diyemedi. Banu Güven, "olayın netleşmesi lazım" derken Talipoğlu, "Savcı için çekilecek klipte oynamam" ifadelerini kullandı.

TARIK AKAN: TERÖRİST DİYEMEM

"Ben öyle bir laf kullanmak istemiyorum" diyen Tarık Akan 'Yapılan eylem yanlış oraya girmeleri yanlış diyorum, Ben onların için terörist lafını kullanmam' dedi.

BANU GÜVEN: OLAY NETLEŞSİN

Bir başka isim Banu Güven ise "Adliye basan DHKP-C'lilere terörist diyor musunuz?" sorusuna 'Bu sorduğunuzun cevabını adliyede baskında tam olarak ne yaşandığını görerek vermek isterim. Bu plan nasıl sonlanmıştır eylem düzene karşı bir eylem burada kimsenin kanının dökülmemesi gerekirdi' cevabını verdi.

TAYFUN TALİPOĞLU: SAVCININ KLİBİNDE OYNAMAM

Berkin Elvan için sokağa çıkma çağrısı yapan klipte oynayan CHP'den milletvekili aday adayı olan Tayfun Talipoğlu da 'Berkin Elvan için yapılan bir klibin benzeri şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz için de yapılsa oynar mısınız? sorusuna 'Hayır oynamam' cevabını verdi. (Kaynak: Beyaz TV)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tayfun Talipoğlu Berkin Elvan Banu Güven Tarık Akan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1372)

ÖzgürkızılaalpmobilWeb@haberler.com:

Tarık akan Allah belanı versın

Yanıtla50135
Emrah deniz Mobil-IOS:

Ya polisin sokak ortasında hiç bir suçu olmadan insanları cocukları katletmesine ne diyorsunuz ??? Bence terörün en daniskasınj polis yapıyor..,))

Yanıtla14932
BAKKAL KAFALI ..:

işte bu sanatçı kişiler, GAYRİ MÜSLÜM yani osmanlı yıkılıdıktan sonra kurulan TC devletide bunların dedeleri yada babaları, ya ERMENİ yada YAHUDİ fakat yeni kurulan TC 1923 alivi mzhebi görümünde TC devletinde kamuflaj edilen KÜFFAR kişileridir lütfen uyanalım isimleri bazen AHMET bezen mehmet Bazen mustafa bazende Tarık akan Bazende iş adamı sıfatı filim ve dizi oyuncusu ola bilir ama aslen KAFİR oldukları için isimleri değiştirmişlerdir işte TÜRKİYEYİ bunlar yönetti yıllarca ezanı bunlar değiştir di. . irtcayi faileyet ismi altında islam düşmanlığı yapanb bunlar genelde ATATÜRKÇÜ olarak karşımıza çıktılar her türlü kılıfı maske yaptılar. . . uyanın lütfen

Yanıtla48126
Bilo 66:

Bunun suratina tükürmek isterdim. Üc Kardeslerden bir. . . Ayici Bayram Müjdat Gezen. . . Ayyas Levent Kirca ve Devrimci Sol Kardesleri Tarik Akan. . . Levent Kirca gecen secimde bagira bagira secimlere girdi ve kos koca Istanbulda 15 bin oy bile alamdi ve sustu. . . ALLAH askina su Komunisti de susturun. . Böylelerini Haber yapmayin

Yanıtla11618
mynMobil-ANDROID:

vatan hayini

Yanıtla6845
Timur argunMobil-IOS:

Allah senin ailenedenden birinede inşallah bir terör acısı yaşatırda ozaman bakalım onada terör diyecekmisin. VatAn hayini tarık efendi...

Yanıtla3182
aykutmobilWeb@haberler.com:

tarık akan.bende sana insan demiyorum.

Yanıtla7730
güreşçiMobil-ANDROID:

niye terörist desinki kendiside aynı zihniyet. sanatçımı sizce bunlar. dinsiz kitapsız kişiler

Yanıtla7826
Adınızı Yazın:

cunku sende terorist sinde ondan bu ulkenin akmegini yiyip hainlik yapiyonuz

Yanıtla496
haymana lı:

sende uzun adamsın ama kafan boş tarık efendi

Yanıtla7817
Tüm 1372 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title