Haberler

Tarlayı sulamak istedi, tıkanan borudan 1,5 metrelik yılan çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay'da tarlasında sulama yaparken borunun tıkandığını fark eden çiftçi, eline aldığı çubuk yardımıyla içerideki cismi çıkarınca şok yaşadı. Borunun içinden 1 buçuk metrelik yılan çıktı.

Hatay'da tarımsal sulamada kullanılan borunun içinden çıkan yaklaşık 1 buçuk metrelik yılan vatandaşları hayrete düşürdü.

Yaz aylarının gelmesi ve havaların aşırı ısınmasından dolayı yeraltı canlıları, gün yüzüne çıkmaya başladı. Özellikle yılanlar; doğada, yollarda, bahçelerde ve evlerde sıklıkla görülmeye başladı. Hatay'ın Arsuz ilçesi Kurtbağı mahallesinde yaşayan ve çiftçilik yapan Vedat Köklü, tarlasında sulama yaparken suyun gelmediğini fark etti. Durum üzerine boruları kontrol eden Köklü, borunun içinde bir cisim olduğunu anladı ve çubuk yardımıyla çıkarttı. Boruya tıkayan şeyin yaklaşık 1 buçuk metrelik yılan olduğunu gören çiftçi, hayrete düştü. Telef olduğu görülen yılan, vatandaşlarda şaşkınlığa neden oldu.

"BASINÇTAN DOLAYI ÖLMÜŞTÜ"

Kurtbağı Mahallesinde çiftçilik yapan 43 yaşındaki Köklü, "Boru tıkalıydı, borunun içinde bir şey olduğunu fark ettim. Borunun içinde yılan olduğunu bilmiyordum. Bir anda çubukla kurcalarken 1 buçuk metrelik bir zehirli yılan olduğunu gördüm. Çubukla çektim yılanı, yılan zaten basınçtan dolayı ölmüştü" İfadelerini kullandı.

Tarlasını sulamak isteyen çiftçinin tıkanan borusundan yılan çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Yaşam Hatay Çubuk Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Selim Adanalı:

niye öldürüyon ya be adam

Yanıtla283
Baba Yabgu:

Neresi zehirli su yılanı

Yanıtla53
ilker Akil:

Şeritli engerek!

01
Temha Arak:

3 yıl önce görmüştüm bunu

Yanıtla06
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title