Haberler

Tarsus Belediyespor, Beşiktaş Maçı Pazar Günü

Abone Ol

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele Tarsus Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Son 2 maçını kazanarak büyük moral bulan Tarsus Belediye spor, Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı BJK TV'de canlı olarak yayınlanacak.

İyi bir çıkış yakaladıklarını dile getiren Belediye spor Menajeri Melahat Aydın, güzel bir maç çıkaracaklarını söyledi.

Menajer Aydın, "Tarsus Belediye Spor Kulübü olarak oynadığımız Ceyhan Belediye spor ve Kayseri Kaski karşılaşmalarından galibiyetle ayrıldık. Bu iki karşılaşmada teknik ekip ve oyuncularımız üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmişlerdir.

Bu hafta oynayacağımız Beşiktaş karşılaşmasından da galibiyetle ayrılıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Normal lig takviminde bu hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçının cumartesi günüyken, BJK TV'nin canlı yayınlanması sebebiyle Pazar gününe alınmıştır.Bizim için son derece önemli olan bu karşılaşmayı, son haftalarda salonumuzu dolduran Tarsuslu basketbol severler 19 Şubat Pazar günü saat:14.00'de BJK TV'den naklen izleyebilirler.

Maçların canlı yayınlanması Kadınlar basketbolu açısından önemli olup, maçları herhangi bir yayıncı kuruluşun yayınlamaması ve naklen yayına ağırlıklı olarak üç büyükler tarafından önem verilmesi ülkemiz adına sevindiricidir" dedi.

Aydın, Pazar günü saat 14.00'da başlayacak olan müsabakayı Beşiktaş TV'den tüm Tarsusluların izleyebileceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Melahat Aydın Beşiktaş Güncel Ceyhan Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title