Haberler

Tartışmaların odağındaki imam hatip müdürü bu kez de müdür yardımcısının kapısını kırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da "Okulda başı açık kız öğrenci istemiyorum" çıkışında bulunduğu iddiasıyla tartışma yaratan bir imam hatip ortaokulunun müdürü bu kez de tekmeyle kadın müdür yardımcısının kapısını kırdı. Müdür yardımcısı tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntülerde müdürün kapıyı kırarak yanındaki erkeklerle birlikte içerideki eşyaları dışarıya çıkardığı anlar yer aldı.

Bursa'da bir imam hatip ortaokulu müdürünün, öğrenci velileriyle yapılan toplantıda "Herkesin başını kapatması gerek" şeklinde baskıcı bir ifade kullandığı iddia edilmişti. Ayrıca müdürün "Bizler İslam'ın değerlerini savunuyoruz, bu yüzden şort giyen veya başını örtmeyen öğrencilere müdahale ederiz" şeklindeki sözleri de veliler tarafından kaydedilmişti.

BU KEZ KADIN MÜDÜRÜN KAPISINI KIRDI

Okulda başı açık kız öğrenci istemediğini söyleyerek gündeme gelen İmam Hatip Müdürü, bu sefer kadın müdür yardımcısının kapısını kırdı.

"GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANIYOR"

Görüntüler kapısı kırılan kadın müdür yardımcısı tarafından kaydedildi. Öğretmen, müdürün görevini kötüye kullandığını belirtti. Eğitim Sen Başkanı Derviş Erdem, meslektaşına yapılan bu çirkin saldırıyı kınadığını ifade etti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Güncel Bursa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

Zulkarneyn :

Ülkenin geldiği durum bu. Namaz kılıp başı kapalı ama ahlakı olmayan insanlar. Oysa ki siz peygamberimizi hiç anlamamışsınız...

Yanıtla40684
osman kara kara:

Sorunumuzda bu zaten belli kurumların başına getirilen kişiler o devlet kurumlarını kendilerinin malı zannedip yasaları kuralları hiçe sayıp kendisinin altında görev yapanları patronu zannediyor. Bu müdürün kaçıncı mukaatı bu hala o makamda oturuyor olması şaşırtıcı!

Yanıtla25382
Son Yörük:

Anlayamiyorum basortusune sozum yok ama ona gelene kadar okadar cok haram varki lutfen dini kullanarak biryerlere gelmeye calismayin inanin yorulduk islamiyeti cok farkli anlamissiniz zorla basortu taktirip sonra birsuru kiz basortuyle cikip birsuru ahlaksizlik yapiyor dinde zorlama olmaz bunu unutmayin kabadayiliginizi cocuklari kullanan tecavuz eden tarikatcilar var onlara kullanin.

Yanıtla20277
Pervin tınaz:

bu ülke daha nereye kadar geriye gidecek nekadar daha insanlık çıkacağız

Yanıtla33242
JY:

BU TÜR BASKICI İNSANLAR ÖNCE İSLAMDAN SONRA TÜM DİNLERDEN SOĞUYUP DEİST OLMAMIN SEBEBİDİR. AMA ONLARA MİNNATTARIM HUZURU BULDUM.

Yanıtla65118
CAN Işık:

Ahlaksız insanlar doldu DİN adı altında

Yanıtla14162
Senrey26:

bu civanmerti gazzeye yollayın.

Yanıtla8162
Tn Ko:

İyi yapmış çok mühim bir olay

Yanıtla11215
Göktuğ Alperen:

kim bu tipler

Yanıtla676
Tamer Çakır:

Bu güne kadar sağlam bir eğitimden geçmediği için bu içgüdüsel hareketler normaldir bir gün akıllanır inşallah

Yanıtla554
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title