Haberler

Taşova'da Yangın

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangın yerinden genel görüntü- Yanan bölgeye müdahale- Ahırdan çıkarılan büyükbaş hayvan- Genel görüntü ve detaylar Taşova'da yangın- Ahır ve samanlık yandı, 4 iş yeri de zarar gördü Taşova ilçesinde ahır ve samanlık yandı, 4 iş yeri ise kısmen zarar gördü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangın yerinden genel görüntü- Yanan bölgeye müdahale- Ahırdan çıkarılan büyükbaş hayvan- Genel görüntü ve detaylar Taşova'da yangın- Ahır ve samanlık yandı, 4 iş yeri de zarar gördü Taşova ilçesinde ahır ve samanlık yandı, 4 iş yeri ise kısmen zarar gördü.İlçeye bağlı Boraboy köyünde Mehmet Ceylan'a ait samanlıkta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, samanlığın yanındaki ahıra da sıçradı.Yangın, itfaiye ve Orman İşletme Şefliği ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.Samanlık ve ahırın kullanılamaz hale geldiği yangında, 4 iş yerinde ise maddi hasar meydana geldi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Boraboy Taşova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title