Haberler

Trafik Sıkışınca Tatil Dönüşü Çileye Döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Trafiğin zaman zaman durma noktasına gelmesiyle dinlenme tesislerine akın eden vatandaşlar, bayram tatilinin tam anlamıyla çileye dönüştüğünü söyledi.

Kurban Bayramı tatilini memleketi Trabzon'da geçirdiğini söyleyen Bülent Otyuz, "Yollar Sakarya'ya kadar iyiydi. İzmit'e gelince trafik durdu. Bu yol sorununa bir çözüm bulunmasını istiyorum. Otomobilin içinde bir kişi olmasına rağmen vatandaşlar araçlarıyla yollara çıkıyor. Bu da trafik yoğunluğu oluşmasına neden oluyor. Toplu taşım araçları kullanılsa belki böyle bir yoğunluk yaşanmaz. Bunlara bir çözüm bulunması gerekiyor. " diye konuştu.

Adapazarı'nda bayram tatilini geçirdiklerini söyleyen Murat Kaçak ise TEM İzmit geçişinde yoğunluğa takıldıklarını belirterek "İzmit geçişinde yoğunluk var. Trafik neredeyse durdu. Adım adım gidiyoruz. Adapazarı'ndan erken çıktık ve İstanbul Küçükçekmeceye gideceğiz. Köprüyü geçebilirsek saat 07.00 gibi evimizde oluruz. Yoğunluk nedeniyle dinlenme tesisinde mola verdik. İhtiyaçlarımızı giderdikten sonra yeniden yola çıkacağız." dedi. Ahmet Keskin adlı vatandaş ise "Ankara'dan geliyorum. Malesef çok kötü trafik. 5-6 noktada trafik kazası var. 2-3 saattir İzmit'i geçemedim. İstanbul Avcılar semtine gidiyorum. Bu gidişle gece saat 12.00 da evimize gidibilirsek dua edeceğim. Aç karnına yollarda bekliyoruz. " diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Sakarya Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title