Haberler

Tatil Yolunda Kaza: 2 Yaralı

Abone Ol

Manisa'dan Kurban Bayramı tatili için Gaziantep'e giden Hanife Özdemir'in kullandığı otomobil, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı.

Manisa'dan Kurban Bayramı tatili için Gaziantep'e giden Hanife Özdemir'in kullandığı otomobil, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Özdemir ve 1 kişi yaralandı. Araçta bulunan 3 çocuk ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında Konya- Ereğli karayolu Sazgeçit Beldesi yakınlarında meydana geldi. Manisa'dan Kurban Bayramı tatili için Gaziantep'e giden 42 yaşındaki Hanife Özdemir yönetimindeki 45 HB 4497 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp karşı şeride geçtikten sonra şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Özdemir ile yanında bulunan 22 yaşındaki Cemile Gözcü yaralandı. Otomobilde bulunan yaşları 1 ila 10 arasındaki 3 çocuk ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar ve çocuklar ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Gaziantep Ereğli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title