Haberler

Taziye Evini Kana Buladı

Güncelleme:
Abone Ol

Silifke'de babası vefat eden kişi, taziye evinde, kız kardeşini, amcasını ve yengesini av tüfeğiyle öldürdü.

Silifke ilçesindeki bir köyde dün babası vefat eden kişi, taziye evinde, kız kardeşini, amcasını ve yengesini av tüfeğiyle öldürdü. Amcasının kızını da yaralayan kişi, intihar etti.

İlçe merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Yeğenli köyünde dün beyin kanaması geçiren Tahir Yılmaz, kaldırıldığı Silifke Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Cenaze, yapılan işlemlerin ardından sabah saatlerinde köyde toprağa verildi.

Törenin ardından baba evinde taziyeleri kabul eden Tahir Yılmaz'ın oğlu 41 yaşındaki Hasan Yılmaz, eve gelen akrabalarını görünce bir anda sinirlenerek, evdeki av tüfeğini alıp yakınlarının üzerine yürüdü.

Bu sırada 81 yaşındaki amcası Hıdır Yılmaz, 70 yaşındaki yengesi Ayşe Yılmaz, 35 yaşındaki kız kardeşi Teslime Eren ve 38 yaşındaki amcasının kızı Huriye Toker'e ateş etmeye başlayan zanlı, daha sonra da intihar etti.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ekipleri, Hıdır Yılmaz, Ayşe Yılmaz, Teslime Eren ve zanlının öldüğünü belirledi. Olaydan sadece huriye Yılmaz sağ kurtulabildi.

Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Huriye Toker'i Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanede Huriye Yılmaz'ın tedavisi devam ederken emniyet ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Tahir Yılmaz Silifke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title