Haberler

TBMM Genel Kurulu'nda Dinçer Anısına Saygı Duruşu

Abone Ol

TBMM Genel Kurulu'nda, Hayatını Kaybeden TBMM Başkan Vekili Ali Dinçer Anısına Saygı Duruşu Düzenlendi. Milletvekilleri, CHP'lilere Başsağlığında Bulunurken, Dinçer Anısına Taziye Defteri Açıldı, Sırasına Çiçek Konuldu. AKP Grup Başkanvekili Salih Kapusuz ve CHP Grup Başkanvekili Ali Topuz ile Milletvekilleri, Söz Alarak Üzüntülerini Dile Getirdi.

TBMM Genel Kurulu'nda, hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili Ali Dinçer anısına saygı duruşu düzenlendi.

TBMM Başkanvekili İsmail Alptekin, Dinçer'in ailesi ve CHP'ye başsağlığı dilerken, daha sonra Dinçer için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Saygı duruşunun ardından CHP sıralarından birine Dinçer için çiçek konuldu ve taziye defteri açıldı. AKP, Anavatan Partisi ve DYP'liler, CHP'lilere başsağlığı dileklerini iletti. TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Türkan Miçoğulları, gözyaşlarını tutamazken, milletvekilleri birer konuşma yaparak üzüntülerini dile getirdi.

TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, mesai arkadaşı ve dostunu kaybettiğini belirtirken, CHP Grup Başkanvekili Ali Topuz, Dinçer'in herkese örnek bir kimlik, barışçı ve uzlaşmacı girişimleriyle herkese örnek olduğunu ifade ederek, "Ağabeyi olarak onun ölümünün ardından konuşmak çok zor" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, Dinçer'in, kendine münhasır bir insan olduğunu belirtirken, DYP Hatay Milletvekili Mehmet Eraslan, Dinçer'in kimseyi kırmadığını ifade etti.

AKP Bursa Milletvekili Emin Tutan, Dinçer'i gönül adamı olarak tanıdığını söylerken, CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Dinçer'in hangi makamda olursa olsun insan ayırımı yapmadan herkese yardımcı olduğunu kaydetti. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title