Haberler

Tekin: "Konyaaltı, Türkiye'nin Parlayan Yüzü"

Abone Ol

CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda yapılan değişiklikle CHP Genel Sekreterliği görevini üstlenen Gürsel Tekin, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nda yapılan değişiklikle CHP Genel Sekreterliği görevini üstlenen Gürsel Tekin, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti. "Gerek coğrafi konumu gerek sahip olduğu doğal zenginliklerle adından sıkça söz ettiren Antalya'nın her yıl binlerce turisti ağırladığını" belirten Gürsel Tekin, Konyaaltı'nın da özellikle bu şehre büyük değer kattığını söyledi.

Antalya'ya geldiği zaman Başkan Böcek'i de ziyaret ettiğini ifade eden Tekin, geçen süre içinde Konyaaltı'ndaki değişimi çok net görebildiğini anlattı.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini dile getiren Gürsel Tekin, bu iki unsurun aydınlık bir gelecek için en çok ihtiyaç duydukları şey olduğunu kaydetti. CHP Genel Sekreteri Tekin, seçimlerle birlikte güven tazeleyen Başkan Böcek'e başarı dileklerinde bulundu.

Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte karşılama töreni hazırlayan Muhittin Böcek de, Gürsel Tekin'e MYK'daki yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Muhittin Böcek, yoğun programına rağmen kendisini ziyaret eden Gürsel Tekin'e teşekkür etti.

Gürsel Tekin, CHP İl Başkanı Devrim Kök'ün de yer aldığı ziyaret sonrasında beraberindeki heyetle birlikte Konyaaltı Belediyesi'nden ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhittin Böcek Gürsel Tekin Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title