Haberler

Tekirdağ'da Fırtına Hayatı Durdurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağ'da saatte 80 kilometre hızla esen fırtına nedeniyle, havaalanında yapılması planlanan eğitim uçuşları iptal edilirken, balıkçılar denize açılamadı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde saatte 80 kilometre hızla esen fırtına nedeniyle, havaalanında yapılması gereken eğitim uçuşları iptal edilirken, Marmara Ereğlisi İlçesi'nde balıkçılar denize açılamadı.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 2 derece olduğu Çorlu'da, etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Saatte 80 kilometre hızla esen fırtına nedeniyle tabelalar devrilirken, havaalanında yapılması planlanan eğitim uçuşları da iptal edildi.

Marmara Ereğlisi İlçesi'nde etkili olan fırtına balıkçılar da etkiledi. Avlanmak için denize açılamayan balıklardan Salim Koç, "Balığa çıkamıyoruz. Poyraz esen bir hava var. Çıkılması mümkün değil. Bundan öncede lodos yaşamıştık ve teknelerimiz de büyük hasarlar meydana gelmişti" dedi. - Çorlutekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Ereğlisi Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title