Haberler

Tem'de Zincirleme Kaza

Abone Ol

Tem Otoyolu Hasdal Mevkii Ankara istikametinde art arda seyreden kamyon ve TIR'lar kaza yaptı.

Tem Otoyolu Hasdal Mevkii Ankara istikametinde art arda seyreden kamyon ve TIR'lar kaza yaptı. Zincirleme kazada 3 şoför yaralanırken, TEM otoyolunda kaza nedeniyle iki şerit trafiğe kapatıldı.

Haber Ümit TÜRK Kamera Zeki GÜNAL Hasan YILDIRIM İSTANBUL DHA

Kaza Tem Otoyolu Hasdal Mevkii, Ankara istikametinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdurrahman Esenler'in kullandığı 34 BTS 68 plakalı TIR, trafik yoğunluğu nedeniyle aniden yavaşlayarak durdu. Bu sırada arkadan gelen 32 LA 321 plakalı TIR da aniden durmak zorunda kaldı. Arkadan gelen 3 kamyon ise hızını alamayınca zincirleme kaza meydana geldi. Kazada TIR şoförleri yara almazken, kamyon şoförleri, Yavuz Akkaya ve Temel Erol olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Hafif yaralanan kamyon şoförü Hakan Sofuoğlu'nun tedavisi ise olay yerinde yapıldı. Kaza nedeniyle Tem Otoyolu Ankara istikametinde, trafik durma noktasına geldi. İki şerit yaklaşık 1 saat kapalı kaldı. Olay yerine giden polis ekipleri ve Karayolları görevlileri, kaza yapan araçları kaldırdıktan sonra trafik yeniden tüm şeritlerde açıldı. TIR sürücüsü Esenler, Trafik durunca durdum. Arkadan gelenler çarptı diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title