Haberler

Tema'dan Arslanbey'e Çıkartma

Abone Ol

Arslanbey İlköğretim Okulu'nda Proje Sorumlu Öğretmeni Sedat Toy, Gül Yarış, Eyüp Seçilmiş Gözetiminde Bir Dizi Eğitim Vererek Öğrencilere Eğitici Ve Eğlenceli Bir Gün Yaşattılar.

Tema Vakfı'ndan da eğitmen Songül Tanrıverdi ve Gönüllüler Tanzer Denizoğlu, Serap Yağcı'nın da bulunduğu eğitimler, gün boyu sürdü. Tema Vakfı ile birliklikte yürütülen bu eğitim projesi kapsamında Arslanbey İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda verilen eğitime Arslanbeyli öğrenciler, okul öğretmenleri Sait Özer ve Tema katıldılar.

Eğitimde Kemerli öğrenciler Ezgi Şimşek ve Zeynep Aldemir, proje sorumlusu öğretmenleri Sedat Toy ile beraberindeki AKUT ile birlikte hazırladıkları "Afet bilinçlendirme" seminerini 5, 6, 7,8 sınıf öğrencilerine geniş kapsamlı olarak anlattılar. 1, 2, ve 3. sınıf öğrencileri ile birlikte Resim Öğretmeni Gül Yarış, Kemerli öğrenciler Gökçe Durgun ve Merve Konuralp eğitsel resim atölye çalışmaları yaptılar.

4. ve 5. sınıf öğrencileriyle de satranç turnuvası gerçekleştririldi Son olarak Dorukcan Bozkurt İngilizce kelime oyunlarını eğlenceli şekilde öğrencilerle oynadı.

Arslanbeyli öğrencilere beraberinde getirdikleri hediyeleri de takdim eden grup okula da çeşitli malzemeler bağışlayarak eğitime katkıda bulundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title