Haberler

Temel Atma Töreni

Abone Ol

Başkan kara ve hal esnafından temel atma törenine davet

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve hal esnafı Yeni Sebze ve Meyve Toptancı Hali inşaatında incelemeler yaptı. Eski Toprakkale Yolu üzerine yapılacak olan halin temel atma töreni 5 Ekim 2011 Çarşamba günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı ile saat 14.00'da yapılacak.

Temel Atma Törenine tüm hemşehrilerimi davet ediyorum diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; "Osmaniye'nin uzun yıllardır beklediği bir hizmetin temel atma töreni öncesi hal başkanımız ve esnaf kardeşlerimiz ile birlikte son incelemeleri yapıyoruz. Bu hizmet Osmaniyeli hemşehrilerimin. Bu yüzden tüm hemşehrilerimi temel atma törenine bekliyorum. Bu yapı Osmaniye'nin dışarıya açılan kapısı olacak. Temel atma törenimize Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de katılarak bu heyecanımıza katkıda bulunacak" dedi.

Osmaniye Sebze ve Meyve Komisyoncular Odası Başkanı Murat Yalçın ise; "Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. Kendisi bu işin her noktasında oldu. Rüyamız kendisi ile gerçeğe dönüyor. Biz 5 Ekim Çarşamba günü saat 14.00'da burada olacağız ve hemşehrimiz Devlet Bahçeli ile birlikte halimizin temelini atacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı güne katılmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title