Haberler

Temizlik İşçileri Gönüllerince Eğlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Yönetim kurulu üyeleri düzenlediği gece ile işçilere doyasıya eğlenme imkânı sundu.

Antakya Belediyesi Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Harbiye de bir restaurantta düzenlenen geceye Antakya Belediye Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Yelkaya ve Mehmet Bozkurt, Antakya Belediyesi Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Ahmet Canbaz, HGC Başkanı Ahmet Yetişen, Armutlu Mahalle Muhtarı Kamil Topraklı, Antakya Terziler Odası Başkanı Ruşen Akyüz, Antakya Elektronikçiler Odası Başkanı Adnan Taşçıoğlu,İstanbul Pet Shop Dernek Başkanı Misak Kahyaoğlu,Antakya Pet Shop Temsilcisi Mehmet Murat Arkın ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda dernek üyesi katılım gösterdi.

Antakya Belediyesi Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Daşçıoğlu, gecede yaptığı konuşmada şunları kaydetti; "Derneğimizin kurulmasında ve bu günlere gelmesinde emeği geçen başta Antakya Belediye Başkanı sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Gecemize katılım gösteren tüm misafirlere, oda başkanlarına ve üyelerimize teşekkür ediyorum."

Gecede Dernek Başkanı Metin Taşçıoğlu, kendilerine destek veren Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a verilmek üzere Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya'ya katkılarından dolayı bir plaket takdim etti. Başkan Lütfü Savaş adına plaket alan Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Yelkaya, "Aranızda olmaktan mutluyum. Bu derneğin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geceye Belediye Başkanımız rahatsızlığı yüzünden katılamamıştır. Başkanımızın tüm misafirlere selamlarını iletiyorum. Dernek çatısı altında birleşen yönetim kurulu üyelerini ve tüm işçi kardeşlerimi yürekten kutluyorum."dedi.

Plaket töreni sonrasında birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği gecede, temizlik işçileri halay çekerek gönüllerince eğlenme imkânı buldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil İbrahim Yelkaya Antakya Belediyesi Harbiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title