Haberler

Terastan Evine Girmek İsterken Düşüp Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da, alkol aldıktan sonra anahtarını unuttuğu için evine terastan girmeye çalışan şahıs, apartman boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde, dün gece alkol aldıktan sonra anahtarını unuttuğu için evine terastan girmeye çalışan 50 yaşındaki İsmet Arslan, apartman boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.

ANAHTARI İÇERDE UNUTTU

Olay, merkez Yıldırım İlçesi Duaçınarı Mahallesi Ender Sokak'ta meydana geldi. Bir süre önce eşinden boşanan ve yalnız yaşayan İsmet Arslan, dün gece dışarıda alkol aldıktan sonra evine döndü. Marangozluk yaparak geçimini sağlayan İsmet Arslan, iddiaya göre, evinde alkol almayı sürdürdü. Bir süre sonra dışarıya çıkan Arslan, anahtarı kapı üzerinde unuttuğu için eve giremedi.

TERASTAN GİRMEYE ÇALIŞINCA 7 METREDEN AŞAĞI DÜŞTÜ

Bunun üzerine üç katlı binanın terasına çıkarak, üst katta bulunan evine girmeye çalışan Arslan, bastığı kiremitin kırılması sonucu 7 metre yükseklikten beton zemine düştü. İsmet Arslan, olay yerinde hayatını kaybetti. Arslan'ın cesedi bu sabah komşuları tarafından apartman boşluğunda bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisler, çilingir yardımıyla Arslan'ın evin kapısını açtı. Çok sayıda boş içki şişesi bulunan evde, anahtarın kapının iç kısmında olduğu ve televizyonun çalıştığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmet Arslan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

...ndr_hh@live.de:

Allah im imanli ve güzel ölümler nasip etsin... Bu ne ya... :S

Yanıtla319
RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

SİZ ÖYLE YAZIYORSUNUZ.O ALKOLİK, TARASI KAPI SANMIŞTIR.ALKOLİN ETKİSİ İLE ALKOL ADAMA ÖYLE GÖSTERİYOR.ALKOL BABASINI ÖLDÜRDÜ DİYE BAŞLIK ATSANIZ DAHA İYİ EDERDİNİZ.

Yanıtla513
DASOtalhayasar77@web.de:

insan beser,kuldur sasar.Kim bilir ne derdi vardi alkol aldi,sonucta o da bizim müslüman kardesimiz,gönül isterdi böyle bu sekilde ölmesin,tövbe ede bilirdi ,ama nasip deglimis,ALLAH güzel bir sekilde kelim i tevihdle cene kapamayi nasip etsin.

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title