Haberler

Teröristlerin Yükseova'da Yarattığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Yüksekova'da süren operasyon sırasında çekilen fotoğraflar, terör örgütünün ilçeye verdiği tahribatı gözler önüne seriyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlere yönelik operasyon sürüyor. Operasyonlar sırasında ele geçirilen malzemelerle birlikte teröristlerin bölgede yarattığı zararda yayınlanan fotoğraflarla birlikte ortaya çıktı.

CANLI BOMBA YELEĞİ ELE GEÇİRİLDİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden elde edilen fotoğraflarda, bir evde ele geçirilen canlı bomba yeleği ile patlayıcı yapımında kullanılacak çok miktarda malzeme de görülüyor.

Yüksekova merkezinde icra edilen "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" kapsamında, bölgede arama, tarama ile çukurların kapatılması, el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi faaliyetleri devam ediyor.

OPERASYON FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Bölgedeki güvenlik kaynakları, bölücü terör örgütüne yönelik olumsuz hava koşullarında sürdürülen operasyon sırasında çekilmiş fotoğrafları paylaştı.

ZARAR VE TAHRİBAT ORTAYA ÇIKTI

Fotoğraflarda, bölücü terör örgütü mensuplarının Yüksekova'ya verdiği zarar ve tahribat görülüyor. Teröristlerin açtığı çukurlar ve tuzaklanmış el yapımı patlayıcılar fotoğraflara yansıyor.

Ayrıca, bir sokakta tankın içine düşebileceği genişlikteki çukur görülüyor. Bu tür çukurlara birçok sokakta rastlanıyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, tankın içine düşebileceği genişlikteki çukurlar kapatılıyor, el yapımı patlayıcı düzenekler tek tek tespit edilerek askerler tarafından yerinde imha ediliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Yüksekova Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

dogru soylerMobil-ANDROID:

bir yerlesim yerine anc1k tankla topla saldiran devlet harebeye cevirir naket sahtekar tc basini dogru soyle yalancilar

Yanıtla102
ZAZA:

BUNALAR HAIN DEDELERIDE HAINDI DEDELERINI GÖMDÜK BUNLARIDE GÖMECEZ???????

Yanıtla48
pillow fighter:

hevallerin bu topraklardan temizlenmesi lazım, allahın izniyle de ilçe ilçe temizliyoruz. . . vurun hainlerine boyunları kopsun, vurun acımayın, merhamet günü değil bugün, intikam günü!

Yanıtla29
Hakkarili:

Eğer terör konusunda duyarlı olursak gördüğümüzü bildiğimizi polisle askerle paylaşırsak alo terör hattı 140 arayarak teröristleri ihbar edersek terör sorunu 6 ay içinde bitirilir ve her zamanki gibi Kürt Türk huzur içinde yaşarız İşimize gücümüze bakarız. Terörün meselesinin Kürtükle bir ilgisi yoktur ve terör örgütüne zerdüşt hiristiyan kürtler ve dış güçler destek vermektedir. Doğuda bir ermenistan kurulmasını istemiyorsak askerimize ve polisimize yardımcı olalım gençlerimizide uyaralım.

Yanıtla010
ZAZA:

VUR UZUN ADAM VUR YERLE BIR ET HAIN KALMASIN????????????????

Yanıtla37
mehmet:

zerdüşt ppk inanlıçlı kürt halkını kadırımayacaksın

Yanıtla09
ZAZA:

YAZIK KÜRTLER PKK YI TERÖRU İÇLERINE ALDI EVLERINI YIKTIRDI

Yanıtla36
ZAZA:

HEPSI YA RESLIM OLACAK YADA GEBERECELER

Yanıtla26
ZAZA:

DEDELERIDE HAINDI BUNLARIN

Yanıtla53
ZAZA:

ANCAK YAŞADIĞI YERI YAKAR YIKAR ANDAVALLAR??????

Yanıtla25
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title