Haberler

Havalimanındaki Saldırıda Teröristi Vuran Polis, Ölümden Döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Atatürk Havalimanı'nda 41 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı düzenleyen teröristlerden birini vuran polisin dalağı alındı, ancak durumu iyi. Yaralı bir polisin ise durumu ağır.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında canlı bombayı vuran Yasin Durna Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Durna'nın dalağının alındığı öğrenildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan saldırıda 3 canlı bomba kendisini patlattı. Teröristlerden biri x-raydan geçemeyince etrafı kalaşnikofla taradı, ardından kendini havaya uçurdu.

YARALI HALDE CANLI BOMBAYI VURDU

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaralı halde canlı bombayı vuran polis memuru Yasin Durna'nın tedavisine devam ediliyor.

Bakırköy Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Durna'nın dalağı operasyonla alınırken, hayati tehlikesi bulunmuyor.

YARALANAN DİĞER POLİSİN DURUMU AĞIR

Teröristlerin açtığı ateşle yaralanan bir diğer polis memuru Ahmet Berker'in durumu ise ciddiyetini koruyor.

Berker'in tedavisine Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

NARKOZ:

TERÖRİSTİ VURAN POLİSİN TABANCASINDA MERMİSİMİ YOK ADAM 30 SANİYE BOMBAYI PATLATACAM DİYE UĞRAŞIRKEN KAFASINA NEDEN SIKMIYOR ÜSTELİK KAÇARAK UZAKLAŞIYOR ORDAN NEDEN GEBERTİP ONLARCA CANIN ÖLMESİNE MANİ OLACAĞINA KAÇMAYI TERCİH EDİYOR BUMU POLİSLİK KAHRAMAN İLAN EDİLİR 3 MAAŞ PİRİM VERİLİRSE GÖZÜNE DURSUN

Yanıtla1199
doktor:

narkoz sende kafa yapmış heralde. ulan dingil o kaça n polis değil güvenlik görevlisi

070
Olcay.yok:

Salak salak konusma ya. O da sen gibi ben gibi bir insan. Ayrıca yaralı. Ve şu da var ki, Can kolay kolay cıkmaz. 1 dk en az.

03
Sevcan:

Allah razı olsun ondan, kaç kişinin canını kurtardı. klavye başında yazmak kolay öldürseydin diye. parmağını kesince ciyaklayan insanlar bombayı gören polisin orda kalmasını istiyor. bomba uzaktan kumandalı da olabilirdi, herkes gibi kaçmış, o da can taşıyor. bence ödüllendirilmeli. . .

Yanıtla098
DERBEDER:

POLİSİMİZİN KİMLİGİNİ AÇIKLAMASAYDINIZ ÇOK İYİ OLURDU ALLAHIM TÜM POLİS VE ASKERLERİMİZİ MUHAFAZA EYLESİN

Yanıtla358
yiğit:

allah bin kere razı olsun elelrine sağlik inşallah tez zamnda sağligina ailene kavuşursun . . .

Yanıtla841
KIBRISLI ASIL TURK:

BU TERORISTLER MILLETLE ALIP VERECEGI YOKKI GIDIP SARAYI VE MECLISTEKI HAINLERI UCURSUNLAR SORUN ONLARDA

Yanıtla2311
KARŞIYAKA:

TÜRKİYE ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR. . . TÜM BU TERÖR ÖRGÜTÜ HEDEFLERİNDE OLMASININ SEBEBİ, CUMHURBAŞKANIMIZIN , DÜNYANIN 5''''EN BÜYÜK OLDUĞUNU SÖYLEMESİ VE BİZDE VARIZ DEMESİNDEN KAYNAKLANDI. TÜRKİYENİN BÜYÜMESİNİ, GELİŞMESİNİ İSTEMEYEN AVRUPA, BİZE TOKAT ATIYOR, SUS OTUR YERİNE SEN AYAĞA KALKAMAZSIN DİYOR. AKP HÜKÜMETİDE HAYIR ESKİ TÜRKİYE YOK DİYOR. . . . KISACA TÜM MESELE BU. YA SUSUP OTURACAĞIZ YADA HÜKÜMETİMİZE SAHİP ÇIKIP BU ZORLU SÜRECİ HEPBERABER AŞACAĞIZ. . . . . DESTEK OLMAYANLAR, EN AZIND

Yanıtla625
ADINIZI YAZIN!!!!!:

ARKADAŞLAR ÇALIŞANLARI VE KURUMLARI YIPRATMAKTA ÜSTÜMÜZE YOK. . . BELKİ O AN MERMİSİ BİTTİ BELKİ SİLAH TUTUKLULUK YAPTI BİLEMEZSİN BELKİ YENİ MEMUR. . . BU İŞLER ÖYLE FİLMLERDEKİ GİBİ OLMUYOR. . .

Yanıtla126
f:

nicin polisin ismini yazıyorsunuz

Yanıtla125
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title