Haberler

THY "Baruthane Pilavcısı" Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

Güncelleme:
Abone Ol

"Baruthane Pilavcısı" olarak tanınan ve THY uçağındayken yanında getirdiği pilavı yerken çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Nedim Şahin, THY'den 1 yıl boyunca uçak bileti alamayacak. THY, söz konusu kararı Şahin'in, şirketin marka değerini zedelediği gerekçesiyle aldı.

Türk Hava Yolları (THY), "Baruthane Pilavcısı" olarak tanınan ve uçakta yanında getirdiği pilavı yerken çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Nedim Şahin'e 1 yıl boyunca uçak bileti satmayacak.

KENDİ PİLAVINI YİYİP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

"Baruthane Pilavcısı" adıyla sosyal medyada paylaşımlar yapan işletmeci Nedim Şahin, THY uçağında verilen ikram yerine yanında getirdiği kendi markasına ait pilavı yedi. Şahin, bu anları cep telefonu kamerasıyla videoya çekerek, sosyal medya hesaplarından paylaştı.

THY KARA LİSTEYE ALDI

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine THY, şirketin marka değerini zedelediği gerekçesiyle Nedim Şahin'i kara listeye aldı. Şahin, 1 yıl boyunca THY'den bilet satın alamayacak.

ŞIRDANCI MEHMET İÇİN DE AYNI KARAR ALINMIŞTI

"Şırdancı Mehmet" olarak tanınan Mehmet Sur da 15 Haziran 2023'te THY uçağında yemek servisinin ardından tişörtünün içinden çıkardığı iki şırdanı yemiş ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

THY, marka değerine zarar verdiği gerekçesiyle Sur'a 6 ay boyunca bilet satmama kararı almıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Sosyal Medya Güncel Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

FA null:

bu kadarda karışmak olmaz bence özgür bırakın milleti

Yanıtla24050
Ayhan Erdogan:

Kendi yerinde pizza reklamını kabul eder mi. Thy yemeklerle ödül almışken.

10149
Sam Fisher:

Doğru soylüyorsun. Niye karışırlar bende anlamadım. Herkes yemeğini getirsin yesin içsin. Hatta altın günleri yapılsın. Çiğ köfte sevenler malzemelerini getirsin çiğ köfte partisi versin. Yetmedimi! madem bu adam pilav yiyor bizde mangal yapalım. İzin verilmezse protestoya kalkışalım. Ben yemek yemeği sevmiyorum uçak kullanmak istiyorum diyenlere uçağı 5 dk kullandıralım.

780
Mehmet Sltn:

Tarrrraaammm senin evine misafir kendi yemeğini getirip yerse senin yemeğini bir kenara atarsa ne dersin namcik

1163
DEVLET BAŞA:

aynen serbest bırakın herkes mangal semaver turşu alsın gelsin.............

447
Niyazi Işık:

Laaa Memo Sultan ordakiler misafir degil... O seyehat edenleri ağırlamak icin cagirmadilar... Seyehat icin cagirdilar. . Ucagin amaci seyehat... Otobuslerde de aynisi olsun adamlar kek cay veriyo...

75
Sinan Tırak:

THY haklı..

Yanıtla11134
sade vatandaş:

ama alacağı yok thy yoksa öhy var yani öbür hava yolları

3111
Semih Arslan:

İnek şaban

Yanıtla4111
Ismail Celik:

Reklamin iyisi kotusu olmaz.vakasi

Yanıtla563
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title