Haberler

THY, Milletvekili Muhammet Çetin'in Biletini İptal Etti

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti'den istifa eden Muhammet Çetin, Pakistan ziyareti dönüşünde THY'nin, uçak biletini iptal ettiğini söyledi.

AK Parti'den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammet Çetin, THY'nin Pakistan ziyareti dönüşünde uçak biletini iptal ettiğini, yeni bilet alımında da çeşitli sıkıntılara maruz bırakıldığını iddia etti.

ALMIŞ OLDUĞU BİLET İPTAL EDİLMİŞ

İstanbul Milletvekili Muhamet Çetin, Pakistan'dan Türkiye'ye gelmek için bineceği uçakla ilgili bilet konusunda önüne çıkarılan sorunları takipçileriyle paylaştı.

Muhammet Çetin, THY'nin 06:25'de İslamabad'dan kalkacak olan TK 711 sefer sayılı uçağı için almış olduğu biletin iptal edildiğini, daha sonra ödemesini yaparak yeni bir bilet almak zorunda bırakıldığını Twitter hesabından duyurdu.

ÇAĞRI MERKEZİ HATTININ BİLEREK KESİLDİĞİNİ ANLATTI

İptal edilen ve almış olduğunu ikinci biletinin fotoğrafını da paylaşan Çetin, yeni bilet alacağı esnada çağrı merkezinden hattın bilerek kesildiğini anlattı. Çetin mahkeme önünde hakkını arayacağını bildirdi.

GEÇEN HAFTA DA UÇAKTAN İNDİRİLMEK İSTENMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Cuma günü milletvekili Muhammet Çetin'in Pakistan'a gitmek için bindiği THY uçağından indirilmek istenmişti. Skandal basına yansıyınca, pist başında durdurulan uçak saatler süren rötarın ardından havalanmıştı.


 


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muhammet Çetin İstanbul Ak Parti Pakistan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

CEMcanavartoni@hotmail.com:

MUHTEMELEN SES MONTAJ 'HİZMET' ÜSSÜ PENSİLVANYAYA KAÇACAKTI....

Yanıtla1919
KELkkkkk@hotmail.com:

Eğer bu doğru ise ve bana yapılmış olsa dönüşte THY nin başındaki zattan bildiğim gibi hesabını sorardım.

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title