Haberler

THY Uçağında Olay Çıkaran B.G. Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

THY'nin İstanbul-Londra seferinde olay çıkaran B.G., mahkemece tutuklandı. B.G. hakkında mala zarar verme ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

THY'nin İstanbul- Londra seferini yapacak uçağında olay çıkaran ve kara listeye alınan B.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

THY'nin 14 Eylül'deki İstanbul-Londra seferini yapacak uçağında olay çıkaran B.G. kara listeye alınmıştı. B.G. hakkında Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Mala zarar verme' ve 'Görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. B.G. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle sevk edildiği Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Havacılık Güvenlik İstanbul 3-sayfa Ekonomi Olaylar Ulaşım Güncel Londra Hukuk Olaylar Ulaşım Güvenlik Havacılık Hukuk 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title