Haberler

Tillo Belediye Başkanı ile Birlikte 6 Kişi Mahkemeye Sevk Edildi

Abone Ol

Saadet Partisi (SP) Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın’ın ölümüyle sonuçlanan kavgada gözaltına alınan 6 kişi adli makamlara sevk edildi.

Saadet Partisi (SP) Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın'ın ölümüyle sonuçlanan kavgada gözaltına alınan 6 kişi adli makamlara sevk edildi.

Siirt Yeni Mahalle'de önceki gün meydana gelen kavgada aldığı darbe sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden SP Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın'ın ölümüyle ilgili aralarında Tillo Belediye Başkanı Mesut Menduhoğlu'nun da bulunduğu 15 kişi gözaltına alınmıştı. 9 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, sorgulamaları tamamlanan 6 kişi Siirt Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Kavgada yaralı olan bir şahıs ise ambulansa bindirilerek tekerlekli sandalye ile mahkemeye çıkarıldı.

Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, adliye önünde muhtemel bir kavgaya karşı geniş güvenlik önlemleri aldı. Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili 4 savcının görevlendirildiğini bildirdi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Behmen Aydın Tillo Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title