Haberler

TIR Devrilmesin Diye Ayağını Frenden Çekmedi

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'de freni boşalan ve araçlara çarpmaktan son anda kurtulan TIR'ın şoförü, aracın devrilmemesi için 2 saat boyunca ayağını frenden çekmedi.

Edinilen bilgiye göre; Hasan Özer idaresindeki 34 VZ 8751 plakalı gıda yüklü TIR'ın Çanakkale- İzmir yolunun 10. kilometresinde İntepe rampasında geldiğinde yokuş yukarı çıkarken freni boşaldı.
2 SAAT BOYUNCA FRENE BASTI

TIR şoförü, kazaya sebebiyet vermemek için bankete düştü. Bu sırada TIR şoförü Hasan Özer, yanında bulunan çocukları Ali (22) ile Kübra Özer’in (14) yan yatan TIR'dan inmesini istedi. Durumu polise bildiren Özer, TIR'ın devrilmemesi için çekici gelene kadar 2 saat boyunca ayağını fren pedalından çekmedi.

Olay yerine gelen trafik polisleri yolu tek taraflı olarak trafiğe kapattı. Özer’in çocukları babalarının kurtarılmasını kenarda yaşlı gözlerle bekledi. 2 saat sonra vinç marifetiyle TIR kurtarıldı. Özer, korku dolu gözlerle bekleyen çocuklarına sarılıp onları teselli etti.

Hasan Özer, “Yokuş yukarı çıkarken durduğum esnada fren boşaldı. Bu sırada durdurmak için imdat düğmesini bastım. Ama TIR geri geri kaymaya devam etti. Kaçacak yerim yoktu. Arka taraftaki araçlara vurmamak için sağ tarafa doğru geldim. Bankete düştü. İki saat boyunca ayağım frene basılı bekledim. Allah'a şükür bir sıkıntı olmadı” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Özer Çanakkale İntepe İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

KAMİL:

UYUMUŞ YALAN RAMPA ÇIKIYOR FRENLE NE İŞİN VAR BOMBOŞ YOLDA

Yanıtla1111
selcukhh:

Zaten nerde mallik yapan söför var hepsinin freni bosaliyor yada patliyor. freni bosalmis ama devrilmesin diye 2 saat frene basiyor nasil oluyorsa. ya bende senelerdir tir söförüyüm böyle sacmalik görmedim.

Yanıtla147
cevdet akbal:

ailesinin tırda ne işi var ?

Yanıtla182
kazma:

ailesi oldugu icin olabilir mi?

00
TEKMELETTİN:

Fren sistemi arızasından tamammen kullanıcı suçludur. Arıza olunca servis yerine tamirhaneye gidip en ucuz parçayı takıyorlar veya uyduruk bişey yapıyorlar. Hava tahliyesi kesin çin malıdır.

Yanıtla152
Abraham:

Anlamadım, fren boşaldıktan sonra nasıl ayak frende ve fren yapabiliyor.

Yanıtla314
dikkat:

Cok gecmis olsun , Allah birdaha göstermesin cocuklarini sana senide ailene bagislasin

Yanıtla015
AZRAİL:

Tırların Frenleri biraz karmaşık sistemdir, Hidrolik yağ birden basmayabiliyor başımada geldi iyiki boş yoldaydım ben hiç aldırmadan devam ettim Bütün Tır söförlerine burdan ALLAH kolaylık versin diyorum.

Yanıtla114
VOLVOCU:

Tırlarda sadece havalı fren sistemi var. Ayrıca frene basmasına gerek yok el freni sistemi var. O da yeterli olur.

00
avanak avnı:

annamadım sey fırenı bosalan tır fırenını nasıl basarsın 2 saaat :)) cok komık

Yanıtla213
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title