Haberler

Toptan, Mezun Olduğu Lisenin Mezuniyet Töreninde

Abone Ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan, Eşi Saime Toptan ile Birlikte Mezun Oldukları Mehmet Çelikel Lisesi'nin Mezuniyet Balosuna Katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan, eşi Saime Toptan ile birlikte mezun oldukları Mehmet Çelikel Lisesi'nin mezuniyet balosuna katıldı.

Türkiye'nin ilk bağış okulu olarak 1938 yılında yaptırılan Mehmet Çelikel Lisesi'nin 70. kuruluş yıldönümünde 1958-1959 mezunlarına 50 yıl, 1978-1979 mezunlarına 30 yıl onur plaketi törenine TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan da katıldı. Toptan çifti, eski öğretmenleri ve eski mezunlarla sık sık fotoğraf çektirdi. İlk mezunlarının yanı sıra 30 yıl ve üzerinde görev yapan öğretmenlere teşekkür şilti yapıldı. Yoklama yapılarak sahneye davet edilen 1958/1959 mezunlarına, öğretmenleri Can Polat Pamay, Didem Sonat Makbula Niğdeli tarafından onur plaketi verildi. 1978/1979 eğitim sezonu mezunlarına da verilen plaketin ardından törenden ayrıldı. Tören daha sonra mezunlara dağıtılan etli pilav ile sona erdi.

Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut, Eski Dışişleri Bakanı Prof.Dr. Mümtaz Soysal, Eski Bakanlar Güneş Müftüoğlu, Hasan Akyol, Gazeteciler Hikmet- Fikret Bila, Teoman Erel, Muzaffer Soysal, Kurtul Altuğ, Prof.Dr. Mehmet Haberal, Prof. Dr. Türkan Küçakali gibi siyasetçi ve gazetecilerin yetiştiği Mehmet Çelikel Lisesi'nde TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan da 1959-1962 döneminde eğitim öğretim gördü.

(SD-SD-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title