Haberler

Trabzon'da Metruk Binaların Girişleri Kapatıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Çömlekçi Mahallesi'nde metruk binaların girişlerini Zabıta ekipleriyle kapattı. Amaç, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamasını sağlamak.

Trabzon'daki metruk binalardan bazılarının girişleri belediye ekiplerince kapatıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentsel dönüşümün devam ettiği Çömlekçi Mahallesi'nde Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, metruk binaların girişlerini metal aksam, taş ve hafriyatla kapattı.

Şehrin her noktasında çalışmaların sürdüğü belirtilen açıklamada, "Vatandaşlarımıza rahatsızlık verecek hiçbir duruma müsaade etmeyeceğiz. Bu doğrultuda, Çömlekçi Mahallesi'nde metruk binaların girişleri kapatıldı. Amacımız vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamasıdır. Zabıta ekiplerimiz, emniyet güçleriyle birlikte bölgede sürekli denetim halinde olacaktır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yerel Haberler Güvenlik Belediye trabzon Güncel Zabıta Emlak Yaşam Güvenlik Yerel Haberler Belediye Emlak Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title