Haberler

Kıyameti andıran görüntüler Trabzon'dan! Şelale az kalsın turistleri yutuyordu

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzon'un Düzköy ilçesindeki Çal Mağarası'nın üst kısmında bulunan şelale, bölgede etkili olan sağanak sonrası taştı. Mağara girişinin taşan suyla göle döndüğü anlar kameraya yansırken, mağara içinde mahsur kalan ziyaretçiler, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Trabzon'un Düzköy ilçesinde sağanak etkili olan sağanak yağış, Çal Mağarası'nın üst kısmındaki şelalenin taşmasına neden oldu. Mağara girişi taşan suyla göle döndü. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, mahsur kalan turistler ekipler tarafından kurtarıldı.

Kıyameti andıran görüntüler Trabzon'dan! Şelale az kalsın turistleri yutuyordu

ŞELALE TAŞTI

İlçede akşam saatlerinde sağanak etkili oldu. Zaman zaman şiddetini artıran yağış sonrası bölgedeki turizm merkezlerinden olan Çal Mağarası'nın üst kısmında bulunan şelale, taştı. Mağara girişinin taşan suyla göle döndüğü anlar kameraya yansırken, yağış nedeniyle mağara tedbir amaçlı ziyaretçi giriş-çıkışına kapatıldı.

Kıyameti andıran görüntüler Trabzon'dan! Şelale az kalsın turistleri yutuyordu

MAHSUR KALAN TURİSTLER KURTARILDI

Girişi suyla kaplanan mağaradaki ziyaretçiler içeride mahsur kalırken, bölgeye gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile AFAD ekipleri, meydana gelen sel ve su taşkınlarına müdahalede bulundu. Mağara içindeki ziyaretçiler bulundukları yerden alınarak, güvenli alana çıkarıldı.

Kıyameti andıran görüntüler Trabzon'dan! Şelale az kalsın turistleri yutuyordu

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Çal Mağarası'nda meydana gelen sel ve su taşkınlarının ardından İtfaiye ve AFAD ekiplerimiz bölgeye yönlendirilmiştir. Ekiplerimiz başarılı bir operasyonla vatandaşlarımızı güvenli şekilde bulundukları yerden çıkarmıştır. Vatandaşlarımızın sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluk yoktur. Bölgede ekiplerimizin çalışmaları sürüyor. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye trabzon Düzköy Turizm Güncel AFAD Çal Turizm Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Seyhun Aslan:

her sene ayni sacmalik yagmur varsa onleminj alin ziyarete kapatin akliniz kesmiyormu illa birilerimi olmeli

Yanıtla141
Serhat Tr:

Bu havada ne işiniz var orada

Yanıtla331
Ali Keleşoğlu:

Trabzonda güneş varken yağmur yağabilir bir saat sonra yine günlük güneşlik olabilir, bilenler bilir

49
Halil çağrı Çevik:

Ne şelalesi bildiğin dere daşmiş

Yanıtla09
Özgür Çocuk:

Adamlarin yönettiği ülkeden haberleri yok normaldir ama ahirette görüşeceğiz Biiznillah

Yanıtla25
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title