Haberler

Trabzon'da Sel ve Heyelan Anları Kameralara Yansıdı

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzon'un Araklı ilçesinde etkili olan sağanak yağışlar sonrası meydana gelen sel ve heyelan anları, cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, çevredeki insanların dua ettikten sonra evlerinin karşısındaki yamacın koptuğu anlar yer alıyor.

HEYELAN KAMERADA

Trabzon'da sağanağın etkili olduğu Araklı ilçesinde sel ve taşkın anlarına ait görüntüler ortaya çıktı. Araklı ilçesinde yağışları cep telefonu ile görüntülerken meydana gelen heyelanı çevredekiler, çığlıklarla kaydetti. Görüntülerde; şiddetli yağışı kaydedenlerin dua ettikten hemen sonra evlerinin karşısındaki yamacın koptuğu ve çığlık attıkları anlar yer aldı. Bir başka görüntüde ise fındık bahçesindeki toprağın yamaçtan koparak kaydığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Nurullah Orhan CABRİ/ARAKLI (Trabzon),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Doğal Afetler Cep Telefonu Güvenlik Trabzon Güncel Araklı Tarım Çevre Yaşam Dünya Tarım Çevre Güvenlik Yerel Haberler Doğal Afetler Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title