Haberler

Trabzon Ekg Kılıçdaroğlu'na Trabzon'da Pijamalı Karşılama

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin ve Rize İllerinde Yapacağı Miting İçin Gece Geç Saatlerde Geldiği Trabzon Havalimanı'nda, İl Gençlik Kolları Tarafından Pijamalarla Karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin ve Rize illerinde yapacağı miting için gece geç saatlerde geldiği Trabzon Havalimanı'nda, İl Gençlik Kolları tarafından pijamalarla karşılandı.

Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla gece saat 01.20'da Trabzon Havalimanı'na inen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yaklaşık 40 kişilik grup, pijamalarla karşıladı. CHP Trabzon İl Gençlik Kolları'nın organize ettiği pijamalı karşılama töreninde, "Ampul sönene kadar uyku yok", "İktidara kadar uyku yok" ve "Yalancının ampulü yatsıya kadar yanar" yazılı pankartlar açıldı. Kılıçdaroğlu'da partililerin, "Gece, gündüz çalışıyoruz" imajını verdiği ilginç karşılama törenine şaşırarak, "Evet, iktidara kadar birlikte uyumayacağız" dedi. Bu arada Kılıçdaroğlu'nu CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu ve partililer karşıladı. Basın mensuplarına açıklama yapmayan Kılıçdaroğlu, daha sonra konaklamak üzere Zorlu Grand Otel'e geçti. Kılıçdaroğlu bugün Trabzon'un ilçeleri olan Araklı, Sürmene ve Of'ta ziyaretlerde bulunacak ve ardından miting için Rize'ye hareket edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title