Haberler

Trafik Kazası: 6 Yaralı

Abone Ol

Kahramanmaraş'ta trafik kazası: 6 yaralı Andırın ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu, 6 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta trafik kazası: 6 yaralı Andırın ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu, 6 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hacı Büyükyılmaz yönetimindeki 01 DE 421 plakalı otomobil, Tufanpaşa Mahallesi çevre yolu kavşağında, İsmet Ekici idaresindeki 46 N 1039 plakalı otomobille çarpıştı.Kazada yaralanan sürücülerle araçlarda bulunan Aynur Ekici, Musa Yorulmaz, Mustafa Furat ve Akif Buca 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldıkları Andırın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Yaralılardan Ahmet Ekici ve eşi olduğu öğrenilen Aynur Ekici ile Hacı Büyükeryılmaz burada yapılan müdahalenin ardından Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. .

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Ahmet Ekici Andırın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

alpmobilWeb@haberler.com:

Bu kavşakta daha önce 15 i geçkin kaza oldu. Hepsi yaralanma ile sonuçlandı Allah a şükür. .Emniyet bir kaç kişinin ölmesini bekliyor galiba. Sonra ışık koyacaklar. .Bu ilçede her şey sorunlu . Trafik ten tutun , yollar , elektrik ,, Su , telefon. .Hepsi sorunlu. .Ak partinin sadece kağıt üstünde yönetici olduğu bir ilçe. ..

Yanıtla13
bu kaçıncı oldu:

ölüm kavşağı burası

Yanıtla30
Necati ZURNAÇALAR:

bomboş yol bu kavşak dikkat etmiyor sürücüler, ışık koyulsada kimse uymaz zaten sonuç dikkatsizlik köy zannediyor dalıyor adam

Yanıtla02
Adınızı Yazın:

kazammmmmmmmmmı

Yanıtla00
Adınızı Yazın:

kaza yapan araçlar resimdekiler değil

Yanıtla00
bu kac oldumobilWeb@haberler.com:

abi ayıptir bunu emniyetin karayollarinin gormesi lazim trafik lambası koysunlar yeter.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title