Haberler

Oyun oynayan çocukların arasına dalan traktör 2 kardeşi hayattan kopardı

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya Akçadağ'da 11 yaşındaki bir çocuğun seyir halindeyken kontrolünü kaybettiği traktör, yol kenarında oyun oynayan çocukların arasına daldı. Korkunç kazada 2 kardeş hayatını kaybederken, 2 çocuk da yaralandı.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde küçük yaştaki çocuğun seyir halindeyken kontrolünü kaybettiği traktör, oyun oynayan çocukların arasına daldı. Kazada 2 kardeş öldü, 2 çocuk yaralandı.

Kaza, saat 21.00'de ilçeye bağlı Ören Mahallesi'nde meydana geldi. K.A. (11) idaresindeki 44 AEL 870 plakalı traktör, kontrolden çıkarak yol kenarında oynayan çocukların arasına daldı. Kazayı görenlerin ihbarı ile bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Kazada G.Ş. (7), A.K. (7), Ada Yıldırım (7) ve ablası Zelal Yıldırım (11) isimli çocuklar yaralandı.

11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör oyun oynayan çocukların arasına daldı! 2 kardeş hayatını kaybetti

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı çocuklar, Akçadağ Devlet Hastanesi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Akçadağ Devlet Hastanesine kaldırılan Zelal Yıldırım ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen kardeşi Ada Yıldırım, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör oyun oynayan çocukların arasına daldı! 2 kardeş hayatını kaybetti

Kazada yaralanan G.Ş. ve A.K.'nın tedavilerine devam edilirken, Ada ve Zelal Yıldırım kardeşlerin cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Traktör sürücü çocuk ise jandarma gözetimine alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör oyun oynayan çocukların arasına daldı! 2 kardeş hayatını kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akçadağ Malatya Güncel Yaşam Çocuk Kaza Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Serdal Kamalak:

11 yaşında çocuk allah aşkına traktör verilirmi, babanın tutuklanması lazım

Yanıtla3143
Adem Örnek:

çok geçmiş olsun, başları sağolsun ama şaşırdık mı hayır, halen yollarda ehliyet mecburiyeti olmayan elektrikli mopetler üzerinde cirit atan binlerce küçük yaşta çocuk ve yaşlı var, denetimsizlik hat safhada, tam olarak ortadoğu ülkesiyiz.

Yanıtla145
Marko Apostolidis:

neden meydan dayağı yok böyle birine?

Yanıtla538
Marko Apostolidis:

fren patlamış köşeye çarpmış

Yanıtla280
Erol Birol :

11 yaşındaki çocuğa traktör verilirmi. Cinayet gibi bir şey bu.

Yanıtla023
Isa Gur:

cocucugunn babasını ömür boyu hapse atacan

Yanıtla020
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title