Haberler

Trakya Üniversitesindeki "Zimmet ve Dolandırıcılık" İddiası

Abone Ol

Rektör Prof. Dr. Yörük: "İddialar araştırılıyor.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, üniversite personelinin karıştığı "zimmet ve dolandırıcılık" iddiasının hem idari hem de adli boyutta araştırıldığını söyledi.

Yörük, rektörlük giriş katında oluşturulan resim galerisinin açılışında, gazetecilerin sorusu üzerine, Spor ve Kültür Daire Başkanlığında çalışan memur M.A'ya yönelik iddiaların incelendiğini belirtti.

M.A'nın yurt dışına çıktığının tespit edildiğini ifade eden Yörük, "İddialar araştırılıyor. Olay savcılıkça da soruşturuluyor. Adı geçen personelin memurluktan istifa ettiğini öğrendim. Savcılığın ön soruşturma raporunu tamamlamasının ardından basın toplantısı düzenleyerek ayrıntıları açıklayacağım" dedi.

Yörük, M.A'nın sosyal paylaşım sitesi hesabında yer verdiği "üniversitede yolsuzluk yapıldığı" iddialarının ve yayınladığı belgelerin de araştırılacağını kaydetti.

Trakya Üniversitesi yönetimi, zimmet ve dolandırıcılık iddiasıyla üniversite çalışanı M.A. hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. - Edirne

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Bölgesi Yener Yörük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title