Haberler

Trımbox, Fizibilite Çalışmaları İçin Elazığ'da

Abone Ol

Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yurttaş ve beraberindeki heyet, Trimbox’ın 9. Bölge Müdürlüğü’nün Elazığ’da açılması ile ilgili incelemelerde bulundu.

Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yurttaş ve beraberindeki heyet, Trimbox'ın 9. Bölge Müdürlüğü'nün Elazığ'da açılması ile ilgili incelemelerde bulundu.

Elazığ TSO Meclis Başkanı Hamit Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Küçükay ile Elazığ Akgün Otel'de bir araya gelen Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yurttaş, Bursa kadar Elazığ'ın da değerli olduğunu söyledi. İki şehrin sanayi ve yatırım anlamında da kardeş şehir olmasını dileyen Yurttaş, "Bu tarz bir projeye de aracılık etmek bana mutluluk verecektir. Elazığ, jeopolitik ve sahip olduğu değerli işadamları ve yetiştirdiği önemli devlet adamlarıyla son derece zengin bir ilimizdir. Geçmişinde hiçbir dönem hukuk çerçevesinden ve devlete bağlılığından taviz vermemiş, bununla birlikte sıkıntıların Türkiye'ye yayılmasında tampon görevi görerek stratejik bir değeri haiz olmuştur" dedi.

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'ı da ziyaret eden Yurttaş, BTSO üyelerinin Trimbox ürünlerini indirimli alabileceği protokolü Elazığ TSO ile de yapabileceğini söyledi. Yurttaş, ayrıca uzun vadeli yatırım planlarındaki teknoloji üssü kurma projesinin üretim ve AR-GE tarafını Elazığ'da yapabileceklerini söyledi.

Trimbox'ın Elazığ bölgesi için son derece önemli olduğunu ifade eden Elazığ TSO Meclis Başkanı Hamit Kaya, "Elazığ ve çevresindeki yatırımlarda Trimbox kullanılarak elektronik kartların yanmasının önüne geçilebilir. Bu sayede yatırımcılar üretim kaybı yaşamaz ve yanan karta ödeyeceği maliyetin yükünü ortadan kaldırabilir" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Küçükay ise, kendi şirketinde kullandığı Trimbox ürünleri sayesinde 3 yıldan bu yana hiçbir arızaya maruz kalmadıklarını söyledi. Her anlamda Trimbx'a referans olabileceğini belirten Küçükay, bu cihazı her ev ve işyerinde kullananın faydasının göreceğini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yurttaş Holding Evren Yurttaş Trimbox Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title