Haberler

MİT'in yönettiği takas operasyonu onun da gündeminde! Biden'ı topa tutan Trump, Putin'e ise övgüler dizdi

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'de eski başkan ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Ankara'da yapılan son dönemin en kapsamlı takas operasyonu dolayısıyla Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i tebrik etti. ABD Başkanı Joe Biden yönetimini operasyonu yürütme biçimi nedeniyle eleştiren Trump, "Vatandaşlarımızı geri aldık ama korkunç anlaşmalar karşılığında. Onları geri aldığımızı söylemek güzel ama bu kötü bir örnek teşkil eder mi? dedi.

ABD'de eski başkan ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Ankara'da yapılan son dönemin en kapsamlı takas operasyonu dolayısıyla Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i tebrik ederken, ABD Başkanı Joe Biden yönetimini operasyonu yürütme biçimi nedeniyle eleştirdi.

TRUMP: PUTİN'İ HARİKA BİR ANLAŞMAYA İMZA ATTIĞI İÇİN TEBRİK EDERİM

ABD'de eski başkan ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, seçim kampanyası kapsamında Georgia eyaletinin Atlanta kentinde düzenlediği mitingde Ankara'da yapılan son dönemin en kapsamlı takas operasyonu ile ilgili konuştu. Trump, "Vladimir Putin'i yine başka bir harika anlaşmaya imza attığı için tebrik etmek isterim." ifadesini kullandı.

Trump, Putin'i tebrik etti ve Biden yönetimini eleştirdiDonald Trump-Vladimir Putin

"VATANDAŞLARIMIZI ALDIK AMA KORKUNÇ ANLAŞMALAR KARŞILIĞINDA"

Takas operasyonunu ele alış biçimi nedeniyle Biden yönetimini eleştiren Trump, "Vatandaşlarımızı geri aldık ama korkunç anlaşmalar karşılığında. Onları geri aldığımızı söylemek güzel ama bu kötü bir örnek teşkil eder mi?" dedi.

Trump, Putin'i tebrik etti ve Biden yönetimini eleştirdiABD Başkanı Joe Biden

"HARRİS ÇOK DÜŞÜK ZEKALI BİR BİREY"

Cumhuriyetçilerin başkan adayı Trump, aynı mitingde, Demokrat Parti'den muhtemel rakibi ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i eleştiri yağmuruna tuttu. Harris'in, başkan adayları arasında "en solcu görüşlere" sahip olduğunu savunan Trump, " (Harris) Çok düşük zekalı bir birey. Bizim zeka seviyesi düşük birine ihtiyacımız yok." diye konuştu.

MİT'İN YÖNETTİĞİ TAKAS OPERASYONU

MİT, ABD, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya ve Belarus cezaevlerinde bulunan 26 kişinin karşılıklı değişimini içeren son dönemin en geniş kapsamlı takas operasyonuna imza atmıştı. Operasyonda takas edilenler arasında The Wall Street Journal muhabiri Evan Gershkovich, Amerikalı eski deniz piyadesi Paul Whelan, Almanya vatandaşı paralı asker Rico Krieger, Rus muhalif İlya Yaşin ve Rusya Federal Güvenlik Servisi Subayı Vadim Krasikov yer alıyordu.

Trump, Putin'i tebrik etti ve Biden yönetimini eleştirdi

Kaynak: AA / Güncel

Vladimir Putin Donald Trump Joe Biden Politika Güncel Ankara Rusya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

O:

Trump ı çok seviyoruz.

Yanıtla7015
mehmet:

rahibi türkiyeden nasıl aldım onu örnek alın demiş.

623
O:

Umarız Trump .. Biden a derki.. "Lübnanda her kim savaşdan kaçmak istiyorsa.. onlara geçici bir ülke bulmalıyız savaş bitene kadar". Savaşda Lübnanda durmak istemeyen insanlar olabilir. Gidecek bir ülke olmalıki kaçabilsinler Lübnandan.

183
Zafer Yildiz:

Trump.bizi kiskandi abd bizi kıskanıyor, cobanlar

Yanıtla2027
O:

kim kimi kıskansada.. en son olarak.. herkes yaşlanıp ölüp gidecek. Tüm kainat yok olup gidecek. hatıra bile kalmayacak geride. tüm olaylar unutulup silinecek.

1311
nurullah coşkun:

hiçbir amerikan başkan adayını sevmiyorum. sevmek için neden bulanlar cahildir gitsin biraz tarih genel kültür politika öğrensin.

Yanıtla238
O:

sevmezsen bile formalite icabı "seviyorum" demen lazımki.. şansın iyi gidebilsin.

134
faruk merttürk:

Trump kazanırsa Avrupa ve Ukrayna'ya yardımı keser. Rusya ile uğraşma işini Avrupa'ya bırakır. Kendi bütün gücünü Çin'e harcar.

Yanıtla316
1gerceklerinsesi:

Bu adam Putin reyizin ajanı değilse hiçbir şey bilmiyorum

Yanıtla31
O:

Anladığım kadarıyla.. Trump ın bir sürü parası varmış. Acaba parası ile bize biraz DONDURMA satın alır mı ?

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title