Haberler

TSO'dan Tekirdağspor'a destek

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağspor'a 30 bin lira destekte bulunduklarını belirtti.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ spor'a 30 bin lira destekte bulunduklarını belirtti.

TSO'dan yapılan açıklamada Tekirdağ spor Başkanı Mülahim Kuru ve yönetim kurulu üyelerinin odayı ziyaret ettikleri belirtildi.

TSO Başkanı Günay, oda ve yönetmelikler gereği spor faaliyetlerine destek olma imkanlarının bulunmadığını belirtti.

Tekirdağspor için yönetim kurulu üyelerinin bireysel olarak aralarında para topladıklarını aktaran Günay, "Yasa ve yönetmelikler gereği oda olarak sportif faaliyetlere destek olma imkanımız bulunmuyor, bu nedenle Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyelerimiz kendi imkanları doğrultusunda ve bireysel toplamış olduğumuz 30 bin lirayı Tekirdağspor Başkanı Mülahim Kuru'ya takdim ediyor ve sporcularımızın başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

tekirdağspor Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title