Haberler

TTNET Ana Sponsor Oldu

Abone Ol

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, MediaCat Marketing Forum 2011'in Platin Ana Sponsoru oldu.

MediaCat dergisi tarafından 29 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilen forumun bu yılki teması "İnovasyon, Basitlik ve Tasarım" olarak belirlendi. Forumda basitlik kanunlarının yazarı John Maeda ve pazarlama efsanesi Jack Trout da konuşmacı olarak yer aldı. TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, açılış konuşmasında Türkiye'nin sabit genişbant abone sayısı bakımından tüm dünya ülkeleri arasında 15. sırada yer aldığını, bu durumun pazarlama alanında internet ve internet temelli servislerde büyük bir potansiyeli işaret ettiğini söyledi.

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, pazarlama dünyasının etkinliklerinden biri olan MediaCat Marketing Forum 2011'in Platin Ana Sponsoru oldu. MediaCat tarafından düzenlenen forumun bu yılki teması "İnovasyon, Basitlik ve Tasarım" olarak belirlendi. 29 Kasım 2011 Salı günü Swissotel'de düzenlenen forumda pazarlama alanındaki başarılı, başarısız örnekler ve son trendler masaya yatırıldı.

21. yüzyılı şekillendiren 21 insandan biri olarak gösterilen, basitlik kanunlarının yazarı John Maeda'nın ana konuşmacı olduğu Marketing Forum 2011, pazarlama efsanesi Jack Trout'u da ağırladı. Trout, Marketing Forum'daki sunumunda müşterileri cezbeden en güçlü fikirlerin neden hep basitlikten yola çıktığını forum katılımcılarıyla paylaştı.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında, TTNET'in, pazarlamanın tüm unsurlarını etkin kullanan şirket olması nedeniyle MediaCat Marketing Forum 2011'e Platin Ana Sponsor olduğunun altını çizdi.

Koçak'ın verdiği bilgilere göre, İngiltere merkezli Point Topic'in DSL bazında, 2011 yılının 2. çeyreği itibariyle abone sahipliğini ölçtüğü global listede, yüzü aşkın ülkeden 300'ü aşkın internet servis sağlayıcı arasında TTNET 10. sırada. Listede Türkiye, 7 milyonun üzerinde sabit genişbant abone sayısıyla 15. sırada yer alıyor. Bu abonelerin yaklaşık 6.1 milyonuna TTNET ADSL hizmeti sağlıyor.

Koçak, Türkiye'nin pazarlama alanında internet ve internet temelli servislerde büyük bir potansiyeli olduğunu söyledi. Ürün çeşitliğinin arttığı bu dönemde sadeliğin daha büyük önem kazandığını ifade eden Koçak, TTNET'in de ürün, servis ve satış sonrası hizmetlerinde her zaman sadeliği benimsediğini belirtti.

Koçak ayrıca TTNET'in yaratıcılık ve basitliğin gücüne inandığını, bu inanç ile TTNET'le Her Şey Mümkün sloganının arkasında durduklarını belirtti. İlker Koçak; ''Her şeyin mümkün olabileceğinin bilinciyle ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Örneğin televizyon izleme alışkanlıklarını değiştiren platformumuz Tivibu ile bir ilki hayata geçirdik'' dedi. TTNET'in çevrimiçi depolama ürünü NETDİSK, Üçü Bir Yerde Paketleri ve HEPNET kampanyasından da bahseden Koçak, TTNET'in dijital pazarlama ve sosyal medyada ilkleri gerçekleştiren bir şirket olduğunu anlattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title