Haberler

Tufan Aksoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Abone Ol

İzmir basınının duayenlerinden, kalemi ve çizgileriyle üstad mertebesinde anılan Yaşar Tufan Aksoy, en son görev aldığı Yenigün Gazetesi'nin önünden son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir basınının duayenlerinden, kalemi ve çizgileriyle üstad mertebesinde anılan Yaşar Tufan Aksoy, en son görev aldığı Yenigün Gazetesi'nin önünden son yolculuğuna uğurlandı. Gazete çalışanları ve İzmir'de her meslekten sevenleri bugün Yenigün Gazetesi önünde buluşarak Aksoy'un cenazesi başında anı defterine içlerinden geçeni yazdı.

65 yaşında hayata veda eden Aksoy, İzmir'de kuruluşunda yer aldığı Yenigün Gazetesi'nin görsel yönetmenliğini yapıyordu. Uzun yıllar Hürriyet, Milliyet ve Sabah gazetelerinde çalışan Aksoy, sayfa tasarımı konusunda Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biriydi. Aksoy, bugün Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tufan Aksoy İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title