Haberler

Tuğçe Kazaz Yine Konuştu: Öldükleri İçin Şehit Oldular

Güncelleme:
Abone Ol

Gündeme dair yaptığı açıklamalarla olay olan eski manken, en son bir canlı yayında terör olaylarına ilişkin yaptığı açıklamalarla sosyal medyada alay konusu oldu.

Müslümanlığı seçtikten sonra namaz sayesinde ağrılarından kurtulduğunu söyleyen ve siyasete dair yaptığı açıklamalarla tanınan eski manken Tuğçe Kazaz hayatını kaybeden askerlerin "öldükleri için şehit" olduklarını söyledi.

"ÖLDÜKLERİ İÇİN ŞEHİT OLDULAR"

TGRT Haber'de Mehmet Aydın'la Gün Biterken programına katılan ve "terörle mücadele" başlığı altında 'değerlendirmelerde' bulunan Kazaz, "Şehitlerin aslında şehit olmasının sebebi, Allah'ın bize verdiği toprak parçasına sahip çıkmak için, öldükleri için onlar şehit oluyorlar." ifadelerini kullandı.

Eski manken Tuğçe Kazaz sosyal medyada da alay konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tuğçe Kazaz Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (409)

Adınızı Yazın:

alt yapısı, derınlıgı olmayan ınsanları programlara konuk edenlerı esas sorgulamak gerekır. . . hangı otorıtesıyle bu ınsanları programlara cagırıp, konusturuyorsunuz. . ? yokmu bu ulkenın konuk edılecek akademısyenı, bılım adamı, sıyaset bılımcısı, ılahıyatcısı. . .

Yanıtla172
gercek tarih:

bu kadina kurban olun hain bozuntulari , , , rezil alan sizsiniz

Yanıtla2911
Aysu:

O kadin bize kurban olsun salak we sanki bawqa iwi yok .hadi get aliw veriw filan yap yada bir dizide oyna salak salak konuwup kendini rezil etme.

14
UNKNOWN:

Abi sırf bu kadının beyınsızlıgı yuzunden ak partı destekçileri oy vermezler hahahaha :) bu mal bi harıka dostum

Yanıtla632
karadenizin dalgasıMobil-ANDROID:

vatan için ölenler şehit olur diyor, neyini anlamadınız? dönünde şeyinizle dalga geçin siz linç kültürlüler...

Yanıtla1916
ESRA:

Katılıyorum Tamam ya bu kadar çevirmeyin aynen bu vatan uğruna savaşırken ölüp şehit oluyorlar demiş nasıl anlıyorlar ya

50
ecem:

Zaten o demese biz bilmiyoduk vatan için ölen şehit olduğunu. Ya koca için din değiştirene ne deniyor???

04
kakaluka:

Biri tercüme etsin Allahaşkına ne demek istediğini anlayamadım.

Yanıtla429
Erhan:

Şimdi şöyle bir şey var şu anda şehit olan asker ve polislerimiz ülkenin toprakları için değil başkalarının egolarını tatmin etmek için şehit oluyorlar Allah bunlara sebeb olan herkesten bu dünyada ve öteki dünyada bir bir hesabını sorar inşallah

Yanıtla527
lotto:

biri bunu sustursun. . . lütfeeeeeeennnnn. . . .

Yanıtla229
Tüm 409 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title