Haberler

Kars'ta TÜİK Saldırısında Ölenlerin Kimlikleri Belirlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye İstatistik Kurumu Kars Bölge Müdürlüğüne düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kars Bölge Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi.

Atatürk Caddesindeki TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'nde yaşanan silahlı saldırıda yaşamını yitirenlerin, TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Tolon (61), TÜİK Şube Müdürü Osman Ay (49), İdari ve Mali İşler Müdürü Ramazan Haydar (31), veri hazırlama memuru Abdülnaci Çolak (39), istatistik memuru Ahmet Onur Banker (32), anketör Safet Karaçay (29) ve olayı gerçekleştirdikten sonra intihar eden sosyolog Veysi Erim (33) olduğu tespit edildi.

Olayda yaralanan ve Kars Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren sekreter Neslihan Çelik Koca'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazelerinin otopsi için Erzurum'a gönderileceği belirtildi.

Olay

Sabah saatlerinde Atatürk Caddesi'ndeki TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'ne gelen kurumda sosyolog olarak görev yapan Veysi Erim (33), bölge müdürü Mehmet Tolon'un da aralarında bulunduğu 6 kişiyi silahla öldürmüş, bir kişi de yaralamıştı. Görevlilerin ikna etmeye çalıştığı sırada Erim, silahı başına dayayarak intihar etmişti. - Kars

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu Ahmet Onur Osman Ay Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title