Haberler

TÜİK Kars Bölge Müdürlüğüne Yapılan Silahlı Saldırı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye İstatistik Kurumu Kars Bölge Müdürlüğüne düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 6 kişinin otopsileri tamamlandı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kars Bölge Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 6 kişinin otopsileri tamamlandı. Cenazeler ailelere teslim edilerek memleketlerine gönderildi.

TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'ne dün düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitiren ve otopsi yapılmak üzere Erzurum'a getirilen, TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Tolon (61), TÜİK Şube Müdürü Osman Ay (49), İdari ve Mali İşler Müdürü Ramazan Haydar (31), veri hazırlama memuru Abdülnaci Çolak (39), istatistik memuru Ahmet Onur Banker (32) ve anketör Saffet Karaçay'ın (29) otopsileri yapıldı.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otopsileri tamamlanan, Abdülnaci Çolak ile Mehmet Tolon'un cenazeleri Kars'a gönderildi. Çolak'ın cenazesi Kars'ta defnedilecek, Tolon'un cenazesi ise Kars'ta düzenlenecek törenin ardından memleketi Çankırı'ya gönderilecek. Diğer 4 kişinin cenazesi de ailelerine teslim edildi.

Olay

Kars'ta sabah saatlerinde Atatürk Caddesi'ndeki TÜİK Bölge Müdürlüğü'ne gelen ve kurumda sosyolog olarak görev yapan Veysi Erim (33), bölge müdürü Mehmet Tolon'un da aralarında bulunduğu 6 kişiyi silahla öldürmüş, bir kişiyi yaralamış, görevlilerin ikna etmeye çalıştığı sırada intihar etmişti. - Erzurum

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu Osman Ay Erzurum Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title