Haberler

Tuna Mahallesi'nden Dündar'a Teşekkür

Güncelleme:
Abone Ol

Çiftehavuzlar Fatih Yaşam Merkezi halkı mutlu etti.

BAŞKANA PAZAR İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilerek hizmete sunulan Çiftehavuzlar Yaşam Merkezi bünyesindeki kapalı Pazar alanı, haftanın iki günü bölge halkına rahat, konforlu ve modern alışveriş yapmanın keyfini yaşatıyor.

Sokak pazarındaki keşmekeşten kurtulan esnaf ve vatandaşlar durumdan oldukça memnun olurken, AK Parti Tuna Mahallesi Temsilcisi Hakkı Şentürk ve Tuna Gençlikspor Kulübü Başkanı Kani Seyfullahoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Dündar'a Çiftehavuzlar Fatih Yaşam Merkezi'ni bölgeye kazandırdığı için vatandaşlar adına teşekkür eden Hakkı Şentürk, Osmangazi Belediyesi'nin her zaman halkın yanında halk için hizmet üreten bir kurum olduğunu söyledi. Yıllardır sokak pazarında hem esnafın hem de vatandaşın büyük bir sıkıntı içerisinde alışveriş yaptığını dile getiren Şentürk, yeni Pazar alanının modern, sağlıklı ve konforlu bir hayat sunduğunu vurguladı.

Hem esnaf hem de vatandaşın yeni tesisten oldukça memnun olduğunu vurgulayan Şentürk, Başkan Dündar'a Gürdal Caddesi'ndeki düzenlemeden dolayı da teşekkür etti. Tuna Gençlikspor Kulübü Başkanı Kani Seyfullahoğlu da Gürdal Caddesi'nde daha önce iki otobüsün yan yana geçemediğinin altını çizerken, yapılan çalışmanın ardından mahallenin nefes aldığını kaydetti. Mahalle halkı adına teşekkür ziyaretinde bulunduklarını anlatan Seyfullahoğlu, mahallelinin hizmetlerden büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Osmangazi Belediyesi olarak ilçe halkını modern hizmetlerle buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Yapılan hizmetlerin halkın refahı ve konforu için olduğunun altını çizen Başkan Dündar, halkın memnuniyetinin kendileri için büyük mutluluk olduğunu kaydetti. Mahallelere yönelik hizmetlerin aralıksız süreceğini vurgulayan Başkan Dündar, modern çağın gereği hizmetlerin Osmangazi ile buluşmaya devam edeceğini vurguladı. Başkan Dündar mahalleleri hizmetlerle rahatlatmayı sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Hakkı Şentürk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title